LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Ardagrip Elasto 71 5 kg

De Bostik Ardagrip Elasto 71 is een universele toeslagstof op kunstharsbasis ter verbetering van cementgebonden bouwstoffen.

€ 32,59
Incl. BTW: € 39,43
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

 • Verbetert hechting
 • Verbetert de flexibiliteit

Toepassingen

 • Als voorstrijk.
 • Als hechtbrug voor cementgebonden bouwstoffen.
 • Als verbeteringsmiddel voor cementdekvloeren, mortels ed.

Verwerking

Ondergrond: De ondergrond moet vast, droog en vrij van verontreinigingen en scheidingslagen zijn. De vastheid van de ondergrond moet aan de verwachtende belasting voldoen. Noodzakelijke ondergrondvoorbehandelingen zoals stofvrij maken, zand- en gritstralen of schuren dienen evt. uitgevoerd te worden

Verwerking: Bij het toepassen van Ardagrip Elasto 71 dienen de voorschriften voor het maken van cementmortels in acht te worden genomen. Ardagrip Elasto 71 niet bij temperaturen onder +5°C en bij sterke wind- en warmteontwikkeling verwerken. Cementdekvloeren d.m.v. afdekken beschermen tegen te snelle droging.

Als voorstrijk: De ondergrond natmaken. Ardagrip Elasto 71 in verhouding 1 : 3 met water verdunnen en de ondergrond hiermee voldoende bevochtigen. De vloer zodanig indelen, dat de navolgende hechtbrug ‘nat in nat’ kan worden aangebracht.

Als hechtbrug: Hechtbrug voor cementdekvloeren, reparatiemortel en het lijmen van tegels en plavuizen volgens dikbedmethode. Ondergrond voorstrijken zoals eerder beschreven. Ardagrip Elasto 71 in verhouding 1 : 2 met water verdunnen. Deze mengvloeistof met droge mortel (mengsel uit cement; korrel niet boven 8 mm) in slibbare consistentie aanmaken. De aanbrandlaag d.m.v. een kwast op de voorbereide ondergrond aanbrengen. Aansluitend mortel ‘nat in nat’ op de hechtbrug aanbrengen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230000000006
Merk Bostik

Informatie

Details

De Bostik Ardagrip Elasto 71

De Bostik Ardagrip Elasto 71 is een universele toeslagstof op kunstharsbasis ter verbetering van cementgebonden bouwstoffen.

Eigenschappen

 • Verhoogt de slijtweerstand.
 • Bevordert de elasticiteit.
 • Vermindert het gevaar op scheurvorming.
 • Goede watervastheid en vorstzekerheid.
 • Voorkomt een te snelle afbinding bij verse mortels.

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog. minimaal 6 maanden houdbaar. Vorstvrij bewaren

Offerte aanvragen

 • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data Sheet (143.93 KB)