LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Kunstgraslijm 1-Component - Groen

Een groene hoogwaardige 1-component polyurethaanlijm voor het volvlaks verlijmen van kunstgras.

* Verplichte velden

€ 9,95
Incl. BTW: € 12,04
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Een groene hoogwaardige 1-component polyurethaanlijm voor het volvlaks verlijmen van kunstgras. Geschikt voor de meeste typen ondergrond, zoals (geotextiele)banden, betonnen dekvloeren en metalen ondergronden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Kunstgraslijm 1-component wordt met een lijmkam (nummer 4) aangebracht op Bostik Lijmband. -Verlijmen van kunstgras en verbinden van delen kunstgras -Geschikt voor de meeste typen ondergrond zoals(geotextiele) banden (bv. Bostik Lijmband), betonnendekvloeren en stenen ondergronden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 1033
Merk Caterpillar

Informatie

Details

Een groene hoogwaardige 1-component polyurethaanlijm voor het volvlaks verlijmen van kunstgras. Geschikt voor de meeste typen ondergrond, zoals (geotextiele)banden, betonnen dekvloeren en metalen ondergronden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Kunstgraslijm 1-component wordt met een lijmkam (nummer 4) aangebracht op Bostik Lijmband. Eigenschappen -Zeer goede hechtingseigenschappen -Zelfs op (licht) vochtige ondergronden -Oplosmiddel- en isocyanaatvrij -UV- en weersbestendig

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen