LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Prep CS - Transparant - 500ml

Simson Prep CS is een éénstaps voorbehandeling om de hechting van diverse specifieke SMP Bostik producten opgesloten ondergronden te verbeteren. Raadpleeg het technisch informatieblad van de betreffende producten voor meer informatie.
€ 25,70
Incl. BTW: € 31,10
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is donderdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Toepassing: - Voorbehandelen van oppervlakken van glad aluminium, staal, koper en messing. - Voorbehandelen van de meest gangbare gepoedercoate metalen*. - Voorbehandelen van gelakte metalen. - Voorbehandelen van de meest gangbare ondergronden van polyester (GVK). - Voorbehandelen van ABS, PVC en andere kunststoffen*.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300001050
Merk Bostik

Informatie

Details

Simson Prep CS is een éénstaps voorbehandeling om de hechting van diverse specifieke SMP Bostik producten opgesloten ondergronden te verbeteren. Raadpleeg het technisch informatieblad van de betreffende producten voor meer informatie. Eigenschappen: -Snelle droogtijd; circa 5 minuten. De droogtijd kan echter variëren, want deze is afhankelijk van het type ondergrond. -Gebruiksvriendelijke verwerking in slechts één stap. -Zuinig in gebruik.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen