LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik SL C950 Reno Quick

De Reno Quick is een cementgebonden reparatiemortel, fijnkorrelig, zeer emissie-arm (A+)

Bostik

* Verplichte velden

€ 38,00
Incl. BTW: € 45,98
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Standvast
  • In dunne lagen aan te brengen
  • Spanningsarm en snel doorhardend
  • Fijnkorrelig 
  • Strekbaar met zand S409

Toepassing

Bostik Reno Quick is een niet-zelfvloeiende reparatiemortel met snelle droging voor het herstellen van dekvloeren. Reno Quick is speciaal geschikt voor het nivelleren van grote oneffenheden op diverse ondergronden, het opvullen van gaten, het nivelleren en herstellen van trapneuzen en fijn modelleerwerk. Ook zeer geschikt voor het maken en herstellen van een helling. Voor het plaatsen van een soepele vloerbekleding is egaliseren noodzakelijk.

Verwerking

De ondergrond moet volgens de eisen van DIN 18365 vlak, permanent droog, zuiver, scheurvrij en druk-en trekvast zijn. Gebruik de juiste primer (afhankelijk van de ondergrond). Respecteer de droogtijd van de primer. De primer verhindert een te snelle absorptie van het aanmaakwater door de ondergrond.

Met een trage elektrische mixer (max. 500 tpm), 1 zak Reno Quick met ca. 5,5 liter schoon koud water tot een homogeen mengsel verwerken. Het mengsel kan direct na aanmaak verwerkt worden. Verwerkingstijd van het mengsel: 15 à 20 minuten in functie van de temperatuur. Geen water toevoegen na aanmaak van het mengsel. Reno Quick in gebruikelijke hoeveelheden met een gladde spaan verdelen en gladstrijken. Het egaliseren van Reno Quick kan het beste gebeuren wanneer deze beloopbaar is, maar nog niet helemaal droog. Is Reno Quick helemaal droog, dan voorstrijken met Bostik Uniprim 1 : 1 voordat men begint met egaliseren.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 236154
Merk Caterpillar
Inhoud Per stuk

Informatie

Details

Bostik SL C950 Reno Quick

Bostik SL C950 Reno Quick is een standvaste reparatiemortel. Het is een snelle uitvlakmortel op cementbasis, geschikt voor het opvullen van sleuven, maken van hellingen tot 50mm of het uitvlakken van betonnen traptreden. Deze mortel is bedoeld voor binnen. Het is krimpvrij en heeft een snelle droging. Ook is de mortel beloopbaar na 30 minuten en kan hij verticaal toegepast worden.

Opslag en Stabiliteit

Droog bewaren. Gedurende 6 maanden houdbaar. Tegen vochtigheid beschermen.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technische datasheet (561.28 KB)

Eerder bezochte producten