LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken pu Constr.lijm k100

Een gebruiksklare, blanke vloeibare en watervaste PU houtlijm en constructielijm (D4) voor interieur en exterieur toepassingen.

* Verplichte velden

€ 4,55
Incl. BTW: € 5,51
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is donderdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Geschikt voor houtconstructie-verbindingen, sandwichpanelen uit P.U. hardschuim met triplex of HPL, hout op rubber, beton, metalen en diverse kunststoffen. De PU lijm heeft een open tijd van 15 minuten en een klemtijd van ca. 60 minuten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 10025
Merk Frencken

Informatie

Details

Een gebruiksklare, blanke vloeibare en watervaste PU houtlijm en constructielijm (D4) voor interieur en exterieur toepassingen. Geschikt voor houtconstructie-verbindingen, sandwichpanelen uit PU hardschuim met triplex of HPL, hout op rubber, beton, metalen en diverse kunststoffen. De PU lijm heeft een open tijd van 30 minute en een klemtijd van ca. 90 minuten. Eigenschappen: - Transparant voor een nauwelijks zichtbare lijmnaad na schuren - Watervast volgens de NEN-EN 204 norm D4 - KOMO gecertificeerd (certificaat 33196) - Hoge temperatuurbestendigheid

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen