LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken pu Constructielijm expr.

Een supersnelle, gebruiksklare, bruisende constructielijm of bruislijm voor interieur- en exterieurtoepassingen.

* Verplichte velden

€ 7,30
Incl. BTW: € 8,83
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is donderdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De Constructielijm Expresse is geschikt voor houtconstructieverbindingen. Bijvoorbeeld voor deuren, gevelbetimmering e.d. Tevens geschikt voor verlijmingen van hout met rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 te gebruiken.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 1310
Merk Frencken

Informatie

Details

Een supersnelle, gebruiksklare, bruisende constructielijm of bruislijm voor interieur- en exterieurtoepassingen. De constructielijm heeft een licht vloeiend karakter waardoor hij zich goed verdeeld over het te verlijmen oppervlak en een goed indringend vermogen in het materiaal heeft. Dit resulteert in een sterke lijmverbinding. Constructielijm Expresse is geschikt voor houtconstructieverbindingen. Bijvoorbeeld voor deuren, gevelbetimmering e.d. Tevens geschikt voor verlijmingen van hout met rubber, beton, metalen, diverse kunststof en en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 SLS te gebruiken. Eigenschappen: - Verkrijgbaar in bruin en transparant - Transparante versie voor een nauwelijks zichtbare lijmnaad na schuren - Zeer snel, 15 minuten klemmen - Watervast volgens de strengste norm (D4) - KOMO gecertificeerd (certificaat 33196) - Hoge temperatuurbestendigheid

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen