LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken as 1661 high tack spray 500 ml

Gebruiksklare, sterke, snelle, tweezijdig aan te brengen contactlijm in een aerosol op basis van synthetische rubbers
Tot 7% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 3% 12x € 5,05
Bespaar 5% 24x € 4,95
Bespaar 7% 48x € 4,85
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 4,85
Per stuk
€ 6,29
(incl. BTW)
€ 5,20
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Geschikt voor het verlijmen van een diverse materialen o.a. kunststoffen, metaal, hout, porselein, kurk, leder, keramiek, karton, papier en rubber en laag-energetische ondergronden (niet geschikt voor oneffen oppervlakken). Opgelet voor migratie van de weekmaker uit zachte plastics, dit is nadelig voor de verlijming.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000105
Merk Frencken

Informatie

Details

Gebruiksklare, sterke, snelle, tweezijdig aan te brengen contactlijm in een aerosol op basis van synthetische rubbers. High Tack Spray is DCM vrij, tast polystyreen niet aan, heeft een snelle droging en hand-vaste verbinding prestaties, korte afdamptijd, snelle krachtopbouw en een hoge eindsterkte. Geschikt voor het verlijmen van een diverse materialen o.a. kunststoffen, metaal, hout, porselein, kurk, leder, keramiek, karton, papier en rubber en laag-energetische ondergronden (niet geschikt voor oneffen oppervlakken). Opgelet voor migratie van de weekmaker uit zachte plastics, dit is nadelig voor de verlijming. Eigenschappen: - Webspray - Universeel in gebruik - Korte afdamptijd - Snelle krachtopbouw - Hoge eindsterkte - Gebruiksklaar en uiterst gebruiksvriendelijk

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen