LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken parketlijm p-e75 15 kg

Parketlijm P-E75 PLUS is een universeel inzetbare 1 componenten, snel uithardende elastische parketlijm.
Tot 7% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 3% 2x € 77,60
Bespaar 5% 4x € 76,00
Bespaar 7% 8x € 74,40
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 74,40
Per stuk
€ 96,80
(incl. BTW)
€ 80,00
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Uitermate geschikt voor het verlijmen van meerlaags of kant-en-klaar parket alsmede massief parket op geschikte ondergronden. Parketlijm P-E75 PLUS is voorzien van het EC1 PLUS label en voldoet aan NEN-EN 14293: Lijmen voor het hechten van parket op een ondervloer. Parketlijm P-E75 PLUS is een universele inzetbare, water- en solventvrije polymeerlijm. Uitermate geschikt voor het binnenshuis verlijmen van ondervloeren (mozaïk, spaanplaatbroodjes), lamelparket, meerlaags of kant-en-klaar parket, laminaatparket en massief parket. Parketlijm P-E75 PLUS kan zowel op zuigende als niet zuigende ondergronden worden gebruikt en is tevens geschikt voor vloerverwarming.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000157
Merk Frencken

Informatie

Details

Parketlijm P-E75 PLUS is een universeel inzetbare 1 componenten, snel uithardende elastische parketlijm. Uitermate geschikt voor het verlijmen van meerlaags of kant-en-klaar parket alsmede massief parket op geschikte ondergronden. Parketlijm P-E75 PLUS is voorzien van het EC1 PLUS label en voldoet aan NEN-EN 14293: Lijmen voor het hechten van parket op een ondervloer. Parketlijm P-E75 PLUS is een universele inzetbare, water- en solventvrije polymeerlijm. Uitermate geschikt voor het binnenshuis verlijmen van ondervloeren (mozaïk, spaanplaatbroodjes), lamelparket, meerlaags of kant-en-klaar parket, laminaatparket en massief parket. Parketlijm P-E75 PLUS kan zowel op zuigende als niet zuigende ondergronden worden gebruikt en is tevens geschikt voor vloerverwarming. Eigenschappen: - Blijvend hoogelastisch - Goed standvermorgen van de lijmrillen - EC1 PLUS label / Zeer emissie-arm - Water- en oplosmiddelvrij - Geluidsisolerend en trillingsdempend - Geschikt voor vloerverwarming - Geen primer nodig voor de meeste ondergronden

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen