LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken vloeregalisatie ve 90 25 kg

Een sneldrogend en zelf nivellerend egaliseermiddel, geschikt voor gebruik in ruimtes met licht tot zwaar gebruik en voor de voorbehandeling van onbeschadigde absorberende en niet-absorberende ondervloeren, voorafgaand aan de installatie van een nieuwe vloerbedekking.
Tot 7% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 4% 2x € 23,85
Bespaar 6% 4x € 23,35
Bespaar 7% 8x € 22,90
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 22,90
Per stuk
€ 29,77
(incl. BTW)
€ 24,60
-
+

Levertijd: 3-4 werkdagen levertijd

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Een sneldrogend en zelf nivellerend egaliseermiddel, geschikt voor gebruik in ruimtes met licht tot zwaar gebruik en voor de voorbehandeling van onbeschadigde absorberende en niet-absorberende ondervloeren, voorafgaand aan de installatie van een nieuwe vloerbedekking. Vloeregalisatie VE90 kan met de hand of met behulp van een pomp worden aangebracht. Door de lange verwerkingstijd van minimaal 20 minuten is nat in nat werken perfect mogelijk. Vloeregalisatie VE90 is niet bedoeld als een slijtagebestendig oppervlak.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 080200000154

Informatie

Details

Een sneldrogend en zelf nivellerend egaliseermiddel, geschikt voor gebruik in ruimtes met licht tot zwaar gebruik en voor de voorbehandeling van onbeschadigde absorberende en niet-absorberende ondervloeren, voorafgaand aan de installatie van een nieuwe vloerbedekking. Vloeregalisatie VE90 kan met de hand of met behulp van een pomp worden aangebracht. Door de lange verwerkingstijd van minimaal 20 minuten is nat in nat werken perfect mogelijk. Vloeregalisatie VE90 is niet bedoeld als een slijtagebestendig oppervlak. Eigenschappen: - Snelle droging - Uitstekende zelfegaliserende eigenschappen - Proteïnevrij - Applicatiedikte van 2-15 mm - Vloeregalisatie VE90 kan met de hand of met een pomp worden aangebracht - EC1 Plus certificaat

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen