LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Klimmateriaal

Winkelen per
Kleur
 1. ca. 60mu Ral1013 wit
  (2)
Merk
 1. Wienese
  (70)
Materiaal
 1. Aluminium
  (29)
Prijs
€ 0 € 4982 € 0 t/m € 4982
Vloerlengte (cm)
 1. 190
  (18)
 2. 250
  (18)
 3. 305
  (18)

Klimmaterialen

Als u voor uw werkzaamheden de hoogte in moet, dan bent u bij Combifit aan het juiste adres. Glaszetter, aannemer, schilder, glazenwasser; wij hebben de klimmaterialen die u zoekt. Transporters voor uw steigermateriaal, ladderhouders, werkbruggen, werkstellingen, valbescherming en meer. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor complete steigers en steigeronderdelen. Ook trappen en ladders zijn goed vertegenwoordigd in ons ruime assortiment. De materialen die wij in ons assortiment hebben zijn allen van het merk Wienese. Wienese is een Nederlands bedrijf en een zeer betrouwbaar merk in de branche. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief bezig met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige klimmaterialen. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Klimmaterialen bestellen en advies

Bestel direct de klimmaterialen die u nodig heeft en wij zorgen dat ze snel bij u op locatie zijn zodat u aan de slag kan met uw werkzaamheden. Heeft u vragen over een van de producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u verder en adviseren u graag. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 uur en 17.00 uur op het volgend telefoonnummer: 0418-638980. Ook kunt u ons bereiken door een mail te sturen naar: [email protected].