LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Aluminium ladders

Winkelen per
Kleur
  1. ca. 60mu Ral1013 wit
    (1)
Merk
  1. Wienese
    (11)
Materiaal
  1. Aluminium
    (8)
Prijs
€ 0 € 642 € 0 t/m € 642

Alumium ladder

Uiteraard is een goede aluminium ladder onmisbaar gereedschap voor de professionele vakman. Licht in vervoer, maar stevig op de poten en reikend tot grote hoogte. Combifit heeft verschillende soorten aluminium ladders; opsteekladders, multiladders, telescoopladders en reformladders. Onze ladders zijn van het merk Wienese, al meer dan 100 jaar specialist in professionele ladders. Kijkt u bij ons verdere aanbod voor meer gereedschappen en materialen voor het zetten van glas en andere professionele klussen.

Reformladder

De reformladder is een populaire ladder. Hij bestaat uit twee of meer delen en kan daardoor vrijstaand opgesteld woden. Dit is ook wel beter bekend als “de ladder in de A-stand zetten”. Natuurlijk kan hij ook als een enkele, rechte ladder gebruikt worden. De reformladders uit ons assortiment zijn van Wienese. Dit is een betrouwbaar merk dat erg op veiligheid zit. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Opsteekladder

Naast reformladders verkopen we bij Combifit ook opsteekladders. De rechte opsteekladder leent zich uitstekend voor klussen in smalle ruimtes. Bovendien is deze ladder makkelijk te vervoeren en op te bergen. De brede opsteekladder lijkt erg op de reformladder, het enige verschil is is dat deze ladder niet in de A-stand gezet kan worden.