LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Complete steigers

Winkelen per
Merk
 1. Wienese
  (21)
Materiaal
 1. Aluminium
  (17)
Prijs
€ 0 € 4982 € 0 t/m € 4982
Vloerlengte (cm)
 1. 190
  (18)
 2. 250
  (18)
 3. 305
  (18)

Steigers voor professionals

Voor veel klussen zijn ladders het perfecte hulpmiddel, maar als deze niet meer toereikend zijn, hebben wij stevige, complete steigers. Een vouwsteiger, ook bekend als klapsteiger of kamersteiger, is heel fijn voor het binnenwerk. Ook buiten zijn ze handig, want snel opgezet, niet te zwaar en dus makkelijk verplaatsbaar. Onze vouwsteigers zijn tevens rolsteigers, want met flexibele wielen, dus heel handig in gebruik. De steigers zijn van Wienese, een betrouwbaar merk, ook op grote hoogtes.

Steiger kopen

Voor een vakman is een eigen steiger een must. Het geeft meer bewegingsruimte dan een ladder alleen. Daarnaast is eigen bezit op termijn een goede investering, want het is goedkoper dan huren. Er zijn ook veel zelfstandige vakmensen die benodigdheden met een collega-zelfstandige inkopen. Dit scheelt in de investering en niet te vergeten in opbergruimte. Handig als je bepaalde materialen niet dagelijks nodig hebt. Combifit heeft een ruime voorraad materialen en kan dus zorgen voor een snelle verzending.