LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Steigeronderdelen

Winkelen per
Kleur
  1. ca. 60mu Ral1013 wit
    (1)
Merk
  1. Wienese
    (31)
Prijs
€ 0 € 679 € 0 t/m € 679

Steigermateriaal kopen

Bij steigermaterialen staat de veiligheid voorop. Bij Combifit kiezen we dus altijd voor kwalitatieve onderdelen. Dat kan ook, omdat de ontwikkeling van steigermateriaal de laatste decennia een enorme groei heeft doorgemaakt wat betreft die veiligheid, maar ook in ergonomie en gebruikersgemak. Met de komst van meer zelfstandige glaszetters, schilders en andere professionals is het wel zo prettig dat u kunt kiezen voor goede materialen tegen een voordelige prijs. Omdat Combifit groot inkoopt, kunnen we er voor zorgen dat ons assortiment in uw budget past.

Steigeronderdelen en andere materialen

In ons assortiment vindt u verschillende frames, schoren, luiken en wielen. Ook bieden we complete steigers, rolsteigers en vouwsteigers, en hebben we een ruim assortiment klimmaterialen. Dat is makkelijk, zo kunt u alles in één keer in huis halen. Het gemak vindt u ook in het online bestellen. U stelt uw benodigde steigermaterialen en eventueel ook andere materialen en gereedschappen, snel en eenvoudig samen in deze webshop. Wist u dat u hier bijvoorbeeld alle benodigdheden voor de professionele glaszetter vindt? Ook andere vakmensen kunnen bij Combifit prima slagen en bovendien profiteren van een mooie staffelkorting. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.