LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

PBM & Handschoenen

Winkelen per
Merk
 1. Caterpillar
  (2)
 2. Grisport
  (5)
 3. Redbrick
  (9)
 4. Yukon
  (1)
 5. Neo
  (16)
 6. Be-Wear
  (6)
 7. M-Safe
  (14)
 8. Showa
  (2)
 9. Mapa
  (1)
 10. Ansell
  (1)
 11. TOWA
  (5)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 83 € 0 t/m € 83

Wat is PBM?

Om op een zo veilige manier uw werk te kunnen uitvoeren heeft u PBM of persoonlijke beschermingsmiddelen nodig. Door het gebruik van deze middelen zijn kwetsbare lichaamsdelen beschermd. De bescherming waartegen hangt af van de PBM die u aanschaft. Het kan verschillen van bescherming tegen schadelijke stoffen tot vallende objecten en harde geluiden.

Waarom zijn PBM & Handschoenen zo belangrijk?

Welk werk u ook uitvoert in de producerende wereld van beglazing, montage, schilderen, kozijnen of gevelbouwers, u gebruikt altijd uw handen. Dit houdt in dat handschoenen u moeten beschermen tegen een lange lijst vol risico’s. Bescherming tegen chemicaliën, koude temperaturen, hete temperaturen, elektriciteit, glasscherven en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Heeft u handschoenen voor algemeen gebruik van PU, katoen of nitro nodig. Of zoekt u specifieke handschoenen die snijwerend of antistatisch zijn? Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u terecht voor PBM & handschoenen.

Welke PBM zijn er nog meer?

Er zijn verschillende PBM, naast PBM & handschoenen kunt u dan denken aan:

 • Veiligheidshelmen
 • Veiligheidsharnassen
 • Overzetbrillen
 • Gehoorbeugels
 • Brandwerende kleding

Alle PBM’s zijn ingedeeld in de drie categorieën lage, middelhoge en hoge risico. Afhankelijk van het risico dat u loopt tijdens uw werk heeft u bepaalde PBM nodig.

Waarom PBM & Handschoenen kopen bij Combifit?

Met 30 jaar ervaring in de beglazingswereld weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om veilig te werk te gaan. Zonder gedegen en sterke bescherming kunt u uw werk niet naar behoren uitvoeren. Als u voor 12:00u een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat u de volgende dag weer volledig beschermd aan de slag kunt. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of mail. Combifit is er voor alle glaszetters, schilders, gevelbouwers en andere vakmannen die PBM & handschoenen nodig hebben. Combifit is er voor u.