LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Sola gereedschap

Winkelen per
Kleur
 1. ca. 60mu Ral1013 wit
  (1)
Merk
 1. Sola
  (5)
Prijs
€ 0 € 359 € 0 t/m € 359

Wat is Sola gereedschap?

Met gereedschap van SOLA kunt u vertrouwen op meer dan 60 jaar expertise in meetinstrumenten. Bent u al bekend met dit prachtige merk? Zo niet dan is dit het moment. SOLA gaat hand in hand met de waterpas. Onmisbaar voor horizontaal of verticaal meten. Maar SOLA is inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen de waterpas. De producten zijn speciaal gemaakt voor vakmensen in de bouw. Net zoals wij, wilt Sola u zo goed mogelijk ondersteunen door de productie van perfect gereedschap. Sola gereedschap is geschikt voor toepassingen in interieurbouw, waterbouw, wegenbouw en meer.

Welk Sola gereedschap is beschikbaar?

Bij SOLA gereedschap moet u denken aan:

 • Waterpassen
 • Rolbandmaten
 • Laserafstandsmeters
 • Vouwduimstokken
 • Winkelhaken

Maar dit is lang niet alles! Meten is weten en meer dan SOLA gereedschap heeft u hier niet voor nodig.

Waarom Sola gereedschap gebruiken?

Goedkoop is duurkoop, vooral als het gaat om gereedschap. Goed gereedschap koopt u het liefst maar één keer en meer is ook niet nodig als u kiest voor SOLA gereedschap. De meetinstrumenten zijn van sterk materiaal en hebben de hoogst mogelijke nauwkeurigheid. Wij weten zeker dat SOLA gereedschap u helpt bij iedere klus, hoe groot of klein deze ook is!

Waarom Sola gereedschap kopen bij Combifit?

Omdat wij uw online verkooppunt zijn als het gaat om SOLA gereedschap. Wij zorgen ervoor dat als u voor 12:00u bestelt, uw bestelling de volgende dag wordt geleverd. En met onze scherpe (staffel)prijzen, kwaliteitsgarantie, persoonlijke aanpak én ons professioneel advies is verder kijken nergens voor nodig. Combifit is er voor de beste vakmannen - en vrouwen van het land. U heeft altijd onze hoogste prioriteit en dit is een belofte waar u van op aan kunt. Dus waar wacht u nog op? Ervaar het gemak van SOLA, ervaar het gemak van ons.