LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Binnendeurkozijnen

Winkelen per
Kleur
 1. Wit Gegrond
  (3)
 2. Onbehandeld
  (1)
Materiaal
 1. Hout
  (3)
Prijs
€ 0 € 60 € 0 t/m € 60

Waarom kiezen voor binnendeurkozijnen?

Niet alleen bij ramen, maar ook bij binnendeuren is het plaatsen van een kozijn een verstandige optie. Binnendeurkozijnen zijn multifunctioneel en helpen bij:

 • het bepalen van de uitstraling van uw huis
 • het geluidsisolerend maken van uw huis
 • het warmte-isolerend maken van uw huis

Met name de laatste twee eigenschappen van binnendeurkozijnen zijn belangrijk. Hoe beter een huis warmte isoleert, hoe meer dit scheelt in de portemonnee! Niemand zegt nee tegen een lagere energierekening. Hetzelfde geldt voor de geluidsisolatie, minder herrie vanuit buiten en andere kamers, betere geluid akoestiek binnen.

Welke binnendeurkozijnen kiest u?

Van hout tot aluminium en van staal tot kunststof, welk materiaal binnendeurkozijnen het beste past in een woning is aan u. Met het gebruik van hout krijgt u automatisch goed isolerend materiaal en het zorgt voor een prachtige warme uitstraling. Het doet nostalgisch aan en dat is ideaal bij een oudere woning. In moderne woningen zijn aluminium, en kunststof binnendeurkozijnen populairder. Een industriële look? Dan zijn staal binnendeurkozijnen de perfecte fit.

Wat kosten binnendeurkozijnen?

De prijs van een binnendeurkozijn hangt nauw samen met het gekozen materiaal. Zo zijn kunststof kozijnen flink in trek vanwege de voordelige prijs. Daarnaast vergen ze minder onderhoud dan bijvoorbeeld houten kozijnen. Maar het schilderen van houten kozijnen is weer makkelijker dan bij kunststof. Wilt u precieze prijzen? Bekijk dan de binnendeurkozijnen op onze website.

Waarom binnendeurkozijnen kopen bij Combifit?

Met ruim 30 jaar ervaring weten we wat een vakman in de kozijn producerende wereld nodig heeft. Wij leveren kwaliteitsproducten van bekende merken zodat u kwaliteitswerk kunt afleveren. Bestel de binnendeurkozijnen voor 12:00u online en wij zorgen ervoor dat deze de volgende dag geleverd worden. Maatwerk nodig? Dan duurt de levering iets langer, maar hierover blijven we in contact. Bij Combifit is alleen het beste goed genoeg, net zoals alleen het beste goed genoeg is voor uw klanten.