LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Plinten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Waarom plinten leggen?

Het plaatsen van plinten biedt veel voordelen. Het praktische nut van goede plinten is niet te ontkennen, want het voorkomt:

  • Beschadigde muren
  • Zichtbare zwelnaden
  • Viezigheid tussen naden
  • Zichtbare kabels en snoeren
  • Tocht

Maar bovenal zorgen plinten voor de laatste puntjes op de i. Uw kluswerk wordt netter en mooier dan ooit tevoren. De juiste plint bij de juiste vloer, het juiste kozijn of plafond maken het interieur en de ruimte écht af.

Welke plinten gebruiken bij een tegelvloer?

En welke plinten zijn geschikt voor een houten vloer, parket, tegelvloer of in de badkamer? Als professional weet u dat de keuze reuze is en vanzelfsprekend groeit de keuze in plinten hierin mee. Plinten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Het hangt helemaal af van uw wensen of de wensen van uw klanten. Ons assortiment MDF en hardhouten plinten combineert u perfect met de verschillende vloeren in verschillende ruimtes.

Welke kit gebruiken voor plinten?

Voor het makkelijk bevestigen van plinten gebruikt u een montagekit. Breng de montagekit aan op de achterzijde van de plint, druk aan en blijf vasthouden zodat de kit kan drogen. Nadat plinten zijn geplaatst kunt u deze nog afkitten, zo voorkomt u schade door vocht of vuil en vermindert u zichtbare plintranden. Koop ook uw kitvan sterke merken als Den Braven Zwaluw en Illbruck bij Combifit en start uw secure en strakke kitwerk voor plinten.

Waarom plinten kopen bij Combifit?

Omdat wij úw leverancier zijn van plinten natuurlijk! Plaats uw bestelling online voor 12:00 en de volgende dag zijn de plinten al binnen. Afhalen kan ook bij ons kantoor in Velddriel. Voor aanvullende vragen over plinten of het bestelproces kunt u op werkdagen tijdens kantooruren contact met ons opnemen via mail of telefoon. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies. Ervaar het gemak van Combifit.