LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Keurmerken en certificaten

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende keurmerken en certificaten. Combifit hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Daarom doen we alleen zaken met betrouwbare partijen zoals Den Braven, Illbruck, Aralco en Wienese die zelf ook kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Hieronder leest u meer over de verschillende keurmerken en certificaten.

CE-markering

De CE-markering bij een product geeft aan dat het product voldoet aan de richtlijnen die binnen de Europese Economische Ruimte zijn vastgesteld. Meer over CE-markering

FSC-keurmerk

Het FSC-keurmerk wordt toegekend aan hout, houtproducten en aan papier. Het staat niet voor een bepaalde kwaliteit van het hout, maar voor het proces van houtwinning. Meer over FSC-keurmerk.

Kiwa-keurmerk

Kiwa keurt en geeft certificaties voor verschillende processen, producten en bedrijven. Een Kiwa-certificaat staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Meer over Kiwa-keurmerk.

KOMO-keurmerk

Een KOMO-certificaat geeft garantie dat de onafhankelijke kwaliteitstoets is behaald. Het KOMO-keurmerk kan gelden voor producten, processen, systemen, diensten en managementsystemen. Meer over KOMO-keurmerk.

SKH-certificaat

De SKH verleent verschillende keurmerken, waaronder het SKH-certificaat, maar ook het bekende KOMO-keurmerk. Meer over het SKH-certificaat.