LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Zwaluw Beglazingskit

Winkelen per
Kleur
 1. Wit
  (4)
 2. Zwart
  (4)
 3. Transparant
  (1)
 4. Grijs
  (4)
 5. Creme
  (3)
 6. Bruin
  (3)
 7. RAL7016 Antracietgrijs
  (1)
 8. RAL9001 Cremewit
  (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. Combifit
  (2)
 2. Proby
  (2)
 3. FireProtect
  (1)
 4. Soudal
  (5)
 5. Den Braven Zwaluw
  (5)
 6. Sika
  (2)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 35 € 0 t/m € 35

Den Braven Beglazingskit kopen

Zoekt u een goede beglazingskit? En een kit die het liefst ook nog overschilderbaar is? Combifit biedt Den Braven beglazingskitten voor verschillende toepassingen. U vindt in onze webshop naast andere producten van Zwaluw / Den Braven, ook beglazingskitten van andere merken.

Den Braven beglazingskitten van hoge kwaliteit

Den Braven is gespecialiseerd in het produceren van kitten van hoge kwaliteit. Alle Den Braven beglazingskitten zijn ISO-gecertifieerd en voldoen aan de huidige en toekomstige wetgeving op het gebied van milieu en gezondheid. Den Braven biedt niet alleen beglazingskitten maar ook andere kitten zoals verlijming-, montage- en siliconenkit, stopverven, primers en toebehoren. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en test regelmatig haar prestaties om er zeker van te zijn dat de producten voldoen aan de standaarden die gesteld worden. Daarnaast werkt het bedrijf voortdurend aan nieuwe oplossingen om de producten en productie te blijven verbeteren. Een groot deel van de producten van Den Braven bieden wij aan in onze webshop tegen een zeer laag tarief. Heeft u een vraag over deze producten of heeft u behoefte aan passend advies over Den Braven beglazingskitten of één van onze andere producten? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via 0418-68980 of [email protected]

Den Braven: Een begrip sinds 1974

Den Braven is al sinds de oprichting in 1974 gespecialiseerd in de productie van onder meer kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een aantal industriële toepassingen. Den Braven heeft zo’n 1200 medewerkers in dienst, verdeeld over acht productielocaties en 25 verkoop- en distributiekantoren over de hele wereld. Naast het produceren en distribueren van producten, maakt het bedrijf zich ook sterk voor kennisdeling met key-accounts en andere geïnteresseerden zoals aannemers en architecten.

Combifit voor al uw beglazingsmaterialen

Naast Den Braven beglazingskitten, biedt Combifit alle benodigdheden voor glashandelaren en glaszetters. Daarnaast vindt u als vakman bij ons alle producten nodig zijn binnen de schilders-, montage-, gevelbouwers- en kozijn producerende wereld. Al sinds 1992 bieden wij onze producten aan in de Benelux en kunt u daarnaast bij ons terecht voor professioneel advies. Onze webshop bestaat enkel uit producten van topkwaliteit tegen zeer scherpe (staffel)prijzen. Bestelt u vóór 12.00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al op de locatie van uw keuze. Zoekt u een speciaal product of heeft u een complexe vraag? Dan kunt u natuurlijk ook altijd een offerte op maat aanvragen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, wij regelen de rest.