LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Kitten

Winkelen per
Kleur
 1. Wit
  (3)
 2. Zwart
  (3)
 3. Grijs
  (1)
 4. RAL9002 Grijs-wit
  (1)
Merk
 1. Illbruck
  (35)
 2. Proby
  (5)
 3. Shell
  (1)
 4. Soudal
  (28)
 5. Sika
  (13)
 6. Super Prof
  (2)
 7. Griffon
  (9)
 8. Rectavit
  (1)
 9. Famag
  (71)
 10. Den Braven Zwaluw
  (6)
 11. Frencken
  (1)
 12. Caterpillar
  (5)
 13. Bostik
  (6)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 89 € 0 t/m € 89

Kit kopen

Omdat wij u als professional graag helpen, hebben wij een uitgebreid assortiment kitten. Acrylaatkit, beglazingskit, siliconenkit, lijmkit, maar ook stopverf, primers en finishers. Verschillende klussen vragen om verschillende materialen, daarom hebben we de nodige keuze binnen iedere soort kitcategorie. Per artikel wordt een duidelijke omschrijving gegeven. Zo ziet u direct welke kit geschikt is voor uw klus. Combifit is de officiële dealer van Den Braven / Zwaluw / Proby en van Illbruck. Uw Den braven kit of Illbruck purschuim koopt u bij Combifit. Daarnaast hebben wij ons eigen Combifitlabel, zeer aantrekkelijk geprijsd en van hoge kwaliteit. U bent er bij ons dus altijd van verzekerd dat u een kit vindt die past binnen uw prijsklasse.

Soorten kitten en toepassingen

Als professional weet u dat er veel verschillende soorten kitten zijn allemaal met hun unieke eigenschappen. Zo is montagekit geschikt voor hout, metaal, kunststof, steen en tegels. Acrylaatkitten zijn bedoeld voor het afdichten van voegen en scheuren en kunnen zowel voor binnen als buitengebruik geschikt zijn. Daarnaast zijn er kitten die wel en niet overschilderbaar zijn. Siliconenkit is bijvoorbeeld zo’n kitsoort die je niet kunt overschilderen.

Kit van de hoogste kwaliteit

De kitten die in de Europese landen gebruikt worden, moeten aan een bepaalde norm voldoen, de zogenaamde ISO norm. Hierbij wordt onder andere beoordeeld hoe goed de kit bestand is tegen het krimpen en uitzetten, maar ook de weersomstandigheden zoals regen en hitte. Alle kitten die Combifit verkoopt voldoen uiteraard aan deze ISO norm. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop.

Voordelig alle kit kopen bij Combifit

Bestelt u uw kit bij Combift, dan profiteert u altijd van aantrekkelijke staffelkortingen. Bovendien hebben wij een grote voorraad waardoor de kit die u zoekt vrijwel in alle gevallen direct leverbaar is. Wel zo fijn, want dan kunt u snel aan de slag met uw klus.

Eenvoudig online besteld en snel geleverd

Wat voor een kit u ook nodig heeft, u stelt eenvoudig uw bestelling samen en kan deze bestelling direct online plaatsen. Vóór 12:00 uur besteld, dan heeft u de bestelling de volgende dag al binnen. Wilt u liever de bestelling zelf af komen halen, dan kan dat natuurlijk ook. U vindt ons in Velddriel. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur geopend. Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk advies van een professional dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen ([email protected] of 0418 – 638980). Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u passend advies. Ervaar zelf het gemak van Combifit!