LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Kiwa-certificaat

In de bouwwereld zijn diverse certificaten en keurmerken. Deze worden afgegeven door een gespecialiseerde organisatie die processen, producten en bedrijven keurt en certificaten kan vergeven. Kiwa is zo’n organisatie en heeft ook veel eigen keurmerken. Ze zijn onpartijdig en hun missie is om daadwerkelijke vooruitgang tot stand te brengen. De certificatie-activiteiten worden ondersteund met inspectie, testen, training, technologie en dataservices. Het doel is het leveren van een bijdrage aan de maatschappij, op het vlak van duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency.

Keuring

Een keuring is een belangrijke stap in het vergeven van keurmerken. We denken er hier in Nederland namelijk niet lichtzinnig over. Een keurmerk moet echt iets zeggen. De Kiwa-keurmerken zijn internationaal beschermd en mogen uiteraard niet ten onrechte gebruikt worden. Voor veel organisaties, bedrijven en particulieren is een dergelijk keurmerk een zeer positief signaal. Je weet beter waar je in investeert. Als vakman vergroot een keurmerk of het werken met producten onder een Kiwa-licensie of een ander certificaat, de kans dat de klus wordt binnengehaald. Het geeft ook handvatten om een goede prijs voor diensten te vragen.

Kiwa en Combifit

Omdat wij het belangrijk vinden om u verschillende mogelijkheden te bieden, hebben we diverse producten met een Kiwa-certificaat. Natuurlijk staan we ook voor andere keurmerken, zoals FSC en KOMO. Samen werken we aan een sterke uitstraling van ons vakgebied en de werkwijzen. Want net als u staan ook wij voor kwaliteit.