Houten ladders

Winkelen per
Merk
  1. Wienese
    (7)
Materiaal
  1. Hout
    (7)
Prijs
€ 0 € 309 € 0 t/m € 309

Houten ladders

De ladders die u vindt op Combifit.nl zijn afkomstig van Wienese. Dit bedrijf maakt al meer dan honderd jaar verschillende soorten ladders, van gevelladders tot rolsteigers. Om u van de juiste ladder te voorzien, hebben we alle ladders ingedeeld in categorieën. Bij elke ladder vindt u een omschrijving, zodat u sneller de juiste ladder voor uw situatie kunt uitkiezen.

Combifit ladders en kwaliteit

De houten ladders van Wienese zijn stevig en voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en bij het produceren van de ladders worden moderne methoden toegepast. Zo zijn de ladders in een eigen testfaciliteit bij Wienese getest en worden de aluminiumladders die het bedrijf maakt, met behulp van lasrobots geproduceerd. Zo weet u zeker dat u niet alleen kiest voor een goede prijs/kwaliteits-verhouding maar ook voor veiligheid.

Soorten ladders

In ons assortiment vindt u verschillende soorten houten ladders. Van houten optrekladders tot dubbele ladders, maar ook voor rechte, enkele ladders in verschillende hoogtes kunt u bij ons terecht. Voor elke gelegenheid bieden wij de juiste ladders. Zo kunt u bij de Wienese houten reformladder 3-delig kiezen voor drie keer zes sporten, maar ook voor drie keer zestien.

Voordelen houten ladder

Houten ladders kennen verschillende voordelen. Zo zijn houten ladders erg stevig en stabiel en voelen ze niet koud aan. Ideaal voor bijvoorbeeld schilders die midden in de winter aan het werk gaan. Daarnaast zijn houten ladders veilig doordat ze slecht elektriciteit geleiden. Naast houten ladders vindt u in onze webshop ook aluminium ladders en aluminium trappen van Wienese. Zo weet u zeker dat u voor elke klus bij Combifit aan het juiste adres bent. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@combifit.nl of bel ons via 0418 – 638980.

Ladder online bestellen

Bestellen via onze webshop is eenvoudig. We hebben dertig jaar ervaring en onze online medewerkers kunnen u voorzien van professioneel advies. Wanneer u bij Combifit bestelt, profiteert u daarnaast van scherpe prijzen. Zo kunt u ook aan uw klanten een concurrerende prijs aanbieden. Wanneer u vóór 12.00 uur bestelt, ontvangt u de ladder de volgende dag al op locatie zodat u snel aan de slag kunt gaan voor uw klanten.

Waarom Combifit?

Of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht aluminiumtrap of een houten ladder, bij Combifit vindt u verschillende soorten ladders voor elke gelegenheid. Naast ladders bieden we alle producten en benodigdheden voor het plaatsen van glas, behalve het glas zelf, maar ook kunt u bij ons terecht voor schilders- en montageproducten en alles voor het produceren van kozijnen en het bouwen van gevels. Niet voor niets zijn we een vertrouwde naam in de branche. Sinds 1992 zijn we leverancier van ventilatietechnieken en dichtingsmaterialen in de Benelux.