LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

KOMO-certificaat

Een KOMO-certificaat geeft garantie dat de onafhankelijke kwaliteitstoets is behaald. Het certificaat is in 1962 opgericht met als doel het ingewikkelde bouwproces overzichtelijker te maken. Het KOMO-keurmerk kan gelden voor producten, processen, systemen, diensten en managementsystemen. De praktijk leert ons dat een professional die met KOMO-gecertificeerde producten werkt, meer vertrouwen wekt en eerder een opdracht krijgt.

Keuring

Iedere product, proces of instantie die in aanmerking wil komen voor certificering, moet worden gekeurd. Dit gebeurt onder KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In een richtlijn komen alle denkbare eisen aan bod, die door marktpartijen of de Nederlandse overheid gesteld kunnen worden. De eisen zijn objectief en de uitkomst is niet op meerdere mogelijkheden te interpreteren. U heeft de mogelijkheid om uw diensten en processen aan een KOMO-keuring te onderwerpen. Als u een certificaat krijgt, mag u het logo voeren en bent u te vinden in de database van KOMO. Bovendien laat u aan uw opdrachtgever zien dat “duurzaamheid” een belangrijke rol speelt in uw manier van werken. Duurzaamheid is een belangrijk thema, dat door veel particulieren, organisaties en bedrijven wordt omarmd.

KOMO en Combifit

Ook bij Combifit vinden we het relevant dat we duurzame mogelijkheden bieden aan onze klanten. Veel van onze producten hebben een KOMO-keurmerk (ventilatieroosters, Combiband, compriband). Goed voor u om te weten, maar ook goed voor uw opdrachtgevers om hiervan op de hoogte te zijn. Het draagt bij aan de professionele uitstraling van u als vakman. En daar helpen wij u graag bij.