LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bestellen en retourneren

Verzendkosten

Bij aankopen lager dan €50,- (excl. btw) brengen wij €4,95 (excl. btw) in rekening voor verzendingen en handlingskosten binnen Nederland. Boven de €50 (excl. btw) verzenden we gratis in Nederland. 

Binnen België verzenden wij gratis bij bestellingen boven €100,- (excl. btw). Bij bestellingen onder de €100,- brengen wij €4,95 verzendkosten in rekening voor verzendingen binnen België.

Wij werken samen met diverse vervoeders, voor elk pakket kiezen wij de meest geschikte vervoerder.

Retourzendingen

  • U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
  • U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. 
  • Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
  • Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.
  • De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
  • De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouradres en contactgegevens

Wilt u bestelde goederen retourneren? Dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Wij verzoeken u graag telefonisch contact met ons op te nemen en uw bestelnummer bij de hand te houden (deze vindt u op uw orderbevestiging of pakbon). Ook is het mogeljik contact op te nemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of bereik ons telefonisch via 0418-638980. Ons retouradres vindt u hieronder:

Combifit
T.a.v. retourzendingen
De Geerden 14
5334 LE Velddriel

Leveringstermijn

Voorraadartikelen die vóór 12.00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag geleverd (uitgezonderd maatwerk). Voor maatwerk geldt een gemiddelde levertijd van vier weken. Leveringen in het weekend zijn niet mogelijk.

Reclameren

Eventuele reclamaties worden slechts in behandeling genomen, indien deze ons schriftelijk bereiken binnen 8 dagen na levering van de betreffende goederen. De reclamatie dient ons een zo juist mogelijk beeld te geven van de aard en de grond van de klacht. Mochten wij uw klachten gegrond achten, dan verplichten wij ons uitsluitend tot het alsnog juist leveren van de prestatie c.q. creditering tot het bedrag van de betreffende prestatie. U kunt een klacht melden door een e-mail te sturen naar [email protected] of u kunt ons via post bereiken middels dit adres:

Combifit
T.a.v. reclamering
De Geerden 14
5334 LE Velddriel