LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Combifit: sinds 1992 een begrip in de glasbranche

Voor 12.00 uur is morgen binnen
30 jaar ervaring
Professioneel advies

Combifit is een vertrouwde naam in de branche. Al sinds 1992 zijn wij de leverancier van dichtingsmaterialen en ventilatietechnieken in de Benelux. Wij zijn een groothandel voor de hele beglazingswereld waar u als vakman zowel fysiek als online uw materialen kunt bestellen. Dat betekent dat u bij ons alle materialen en benodigdheden vindt voor het plaatsen van glas, behalve het glas zelf. Naast producten voor de beglazingsbranche leveren we ook producten waar de schilders-, montage-, gevelbouwers- en kozijn producerende wereld haar voordeel mee kan doen. Offertes aanvragen, productinformatie vergaren, in contact komen met onze vertegenwoordigers en bestellingen doen worden zo kinderspel voor al onze bestaande en potentiële relaties. Ontdek zelf hoe makkelijk wij het u maken uw inkoop te optimaliseren! Want als (zelfstandig) ondernemer wilt u vooral niet teveel tijd kwijt zijn aan inkoop van uw materialen. 

Kwaliteit en levering

Een eenvoudig en snel inkoopproces is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is. Als vakman wilt u uitstekend werk afleveren waar uw klanten tevreden over zijn en waar ze lang plezier van kunnen hebben. Daarom hebben wij alleen topkwaliteit producten en materialen is ons assortiment. En dat tegen zeer scherpe (staffel)prijzen. Zo kunt u ook een concurrerende prijs aanbieden aan uw klanten. En vóór 12.00 uur besteld, betekent de volgende dag al geleverd (met uitzondering van maatwerk). Op deze manier kunt u snel aan de slag gaan voor uw klanten.

Gemiddelde klantbeoordeling

Locatie

De Geerden 14
5334 LE Velddriel
Postbus 34,
5324 ZG Ammerzoden
BTW-nummer: NL001990639B01
KvK-nummer: 11021225

Openingstijden

Maandag: 07.30 -17.00 uur
Dinsdag: 07.30 -17.00 uur
Woensdag: 07.30 -17.00 uur
Donderdag: 07.30 -17.00 uur
Vrijdag: 07.30 -17.00 uur
Zaterdag/Zondag: Gesloten
Persoonlijk contact

 

Niet gevonden wat u zoek of wilt u graag advies of offerte op maat? Ons team voorziet u graag van passend advies. Dus heeft u een specifieke vraag waar u raad bij kunt gebruiken? Met onze kennis in de glasbranche adviseren wij u graag. Ons team weet niet alleen alles van de verschillende producten die wij aanbieden, maar hebben ook ervaring met projectmatig calculeren en kennis over plaatsingsvoorschriften. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken. Geef uw vraag aan ons door, dan brengen wij u zo snel mogelijk in contact met de juiste medewerker.

Tel: 0418-638980

[email protected]