LET OP: Voorkom problemen en bestel op tijd. Vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket namelijk langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Purschuim

Winkelen per
Merk
 1. Illbruck
  (10)
 2. Proby
  (2)
 3. FireProtect
  (2)
 4. Soudal
  (6)
 5. Den Braven Zwaluw
  (6)
 6. Griffon
  (1)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 14 € 0 t/m € 14

 • Zwaluw Fireprotect FP PU Foam Gun 750 ml

  750 ml
  Staffelprijzen vanaf € 7,39
  Per stuk
  € 7,69
  € 7,69
  -
  +
 • Zwaluw Fireprotect FP Pu Foam Hand 750 ml

  750 ml
  Staffelprijzen vanaf € 7,39
  Per stuk
  € 7,69
  € 7,69
  -
  +

Purschuim kopen

Heeft u purschuim nodig voor uw werkzaamheden? Hier vindt u een ruim assortiment met handschuim en pistoolschuim. We verkopen bussen van Illbruck en Zwaluw, ideaal voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren. Voor iedere toepassing en vereiste hebben we een product. Zo hebben we de Illbruck Nullifire of de Zwaluw Fireprotect, die speciaal geschikt zijn voor het brandwerend dichten van bouwkundige voegen. Op plekken waar beweging tussen bouwmaterialen blijvend is, kan deze duurzaam worden opgevangen met wat zachter en meer flexibel purschuim. Uiteraard vindt u bij Combifit ook professionele purpistolen. Prettig geprijsd en handig in gebruik.

Purschuim van Combifit

Veel mensen weten de weg naar Combifit al jaren te vinden. Met ons uitgebreide aanbod van materialen en benodigdheden, vindt u altijd exact wat u nodig heeft. Wij leveren alleen de beste merken en voor groothandelsprijzen. Dit kan, omdat we groot inkopen. Het voordeel daarvan is dat we veel op voorraad hebben. Het prijsverschil kunt u gebruiken om uw diensten meer concurrerend in de markt te zetten. Combifit levert kwaliteit, in het assortiment, maar ook in de service. Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur, dan heeft u de spullen de volgende dag op locatie van uw keuze en kunt u snel de klus klaren.

Combifit

Combifit is al jaren de leverancier van ventilatietechnieken en dichtingsmaterialen in België, Nederland en Luxemburg. Naast benodigdheden en materialen voor het plaatsen van glas, kunt u bij ons ook terecht als u werkzaam bent binnen de schilders-, montage-, gevelbouwers- en kozijnproducerende wereld. U kunt de spullen die u nodig heeft niet alleen via onze webshop bestellen, maar ook op locatie afhalen. Wij zijn gevestigd in Velddriel. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u van professioneel advies voorzien.

Toepassingen pur

De volledige naam van pur is ‘polyurethaan’. Het product wordt voornamelijk gebruikt om kieren en naden af te dichten, Pur kunt u in verschillende soorten verkrijgen en elke soort heeft zijn eigen kenmerken. Zo kan de isolatiewaarde per merk verschillen. Pur heeft de mooie eigenschap dat het niet alleen oppervlakkig naden dicht, maar ook kieren indringt waardoor het zorgt voor een absolute dichting. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Laat het ons weten!

Soorten

Er zijn verschillende soorten pur. Men kan onderscheid maken in geslotencellig schuim en opencellig schuim. Geslotencellig schuim is een compact en sterk schuim dat ideaal is voor isolatie. Deze pur heeft gesloten cellen, een hoge dichtheid en is zeer vochtbestendig. Daarnaast is er opencellig purschuim. Dit product heeft een lage dichtheid en een open structuur. Het heeft een lagere isolatiewaarde dan geslotencellig schuim en dus is er een dikkere laag nodig. Ook is het product niet vochtbestendig en daardoor niet geschikt voor vochtige ruimtes. Hoewel deze pur het goedkoopst is en in sommige situaties goed kan voldoen, wordt geslotencellig purschuim het vaakst gebruikt. Bekijk ons ruime assortiment purschuim.