LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

SKH-certificering

De Stichting Keuringsbureau Hout heeft als doelstelling het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen te vergroten. Hierbij richt de SKH zich op de bouw en andere sectoren waarin hout en houtproducten worden toegepast. De SKH verleent verschillende keurmerken, waaronder het SKH-certificaat, maar ook het bekende KOMO-keurmerk. Door de vele jaren ervaring hebben ze een groot specialisme opgebouwd als keuringsinstantie. Inmiddels zijn ze ook bezig met andere certificeringsverzoeken in de bouwwereld.

De voordelen van een certificaat van SKH

De certificaten van de SKH hebben een goede reputatie. Duurzaamheid is voor meer en meer mensen een belangrijke overweging in een aanschaf. Merkt u deze ontwikkeling al bij uw klanten of heeft uzelf wellicht een voorkeur voor duurzame producten? Het is in ieder geval zo dat steeds meer bedrijven, zowel producenten als leveranciers, kiezen voor een onafhankelijke controle op hun bedrijfsvoering en hun producten. Wanneer er een certificaat van het SKH is verkregen wordt er regelmatig gecontroleerd of aan alle voorwaarden wordt voldaan. De voordelen op een rij:

  • Waarborgen van duurzaamheid. 
  • Sterke uitstraling. 
  • Strenge controle, dus betrouwbaar.

Als vakman kunt u er bewust voor kiezen om te werken met SKH-gecertificeerde producten. Dit kan bijdragen aan een professionele uitstraling en de betrouwbaarheid van uw zaak. Als u vragen heeft over dit certificaat, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen (0418 – 638980 of [email protected]). Wij helpen u graag verder.

KOMO-keurmerk

Het KOMO-keurmerk is het meest bekende keurmerk van de SKH. We kennen bijvoorbeeld allemaal de vuilniszakken. Er is een Nationale Beoordelingsrichtlijn voor dit keurmerk, dus je weet zeker dat er niet over één nacht ijs is gegaan bij de beoordeling. Wilt u meer weten over de richtlijnen of de producten die in aanmerking komen voor een dergelijk keurmerk? Kijkt u dan bij onze informatie over KOMO.