LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Illbruck SP050 Lijmkit Ral 9001 310ml

Deze universele hybride polymeer is speciaal voor het technisch verlijmen en afdichten in constructies.
Tot 8% korting
Bekijk staffelkorting
Korting Artikel Prijs (excl. BTW)
Bespaar 3% 12x € 4,15
Bespaar 5% 48x € 4,05
Bespaar 8% 96x € 3,95
Staffelprijzen vanaf (excl. BTW) € 3,95
Per stuk
€ 5,14
(incl. BTW)
€ 4,25
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De SP050 is geschikt voor het technisch verlijmen en afdichten in constructies, aanverwante gebieden, ambachten en de industrie. Kan gebruikt worden voor het verlijmen van metalen bedekkingsplaten en het afdichten van gaten rond leidingen en kabels. Ook direct toepasbaar bij het afdichten van flenzen in apparaten op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing en ventilatie. Het product kan zowel binnen als buiten toegepast worden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 680000000040
Merk Illbruck

Informatie

Details

Deze universele hybride polymeer is speciaal voor het technisch verlijmen en afdichten in constructies. Het heeft een hoge mechanische sterkte die goed bestand is tegen vocht, UV en veroudering. Hierdoor is die geschikt voor zowel binnen als buitentoepassingen. De SP050 is geschikt voor het technisch verlijmen en afdichten in constructies, aanverwante gebieden, ambachten en de industrie. Kan gebruikt worden voor het verlijmen van metalen bedekkingsplaten en het afdichten van gaten rond leidingen en kabels. Ook direct toepasbaar bij het afdichten van flenzen in apparaten op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing en ventilatie. Het product kan zowel binnen als buiten toegepast worden. illbruck SP050 kan in de meest voorkomende gevallen gebruikt worden voor het verlijmen van natuursteen en spiegels (vooraf testen). Eigenschappen: - Breed inzetbaar - Permanent elastisch - Uitstekende hechting, ook op metaal - Oplosmiddel-, isocyanaat- en siliconenvrij - UV-, verouderings- en weerbestendig

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen