LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Sps Primer LS (alkyd, grondlak)

Primer LS is een zeer mooi vloeiende semi-gloss grondlak op basis van gemodificeerde alkydharstechnologie.

* Verplichte velden

€ 22,24
Incl. BTW: € 26,91
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Primer LS is geschikt als grondlak in buitensituaties die aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vloeiing en het semi-matte uiterlijk is dit product ideaal als grond- en voorlak in een verfsysteem met hoog- of zijdeglans afwerking. Primer LS is tevens geschikt als grondlak in het afwerksysteem voor Concept I geleverd geveltimmerwerk volgens de NBvT.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 5885
Merk Sps

Informatie

Details

Primer LS is een zeer mooi vloeiende semi-gloss grondlak op basis van gemodificeerde alkydharstechnologie. Primer LS is geschikt als grondlak in buitensituaties die aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vloeiing en het semi-matte uiterlijk is dit product ideaal als grond- en voorlak in een verfsysteem met hoog- of zijdeglans afwerking. Primer LS is tevens geschikt als grondlak in het afwerksysteem voor Concept I geleverd geveltimmerwerk volgens de NBvT. Eigenschappen: - Voor een optimaal glansresultaat - Zeer goed vloeiing - Goede kantendekking - Semi-gloss uiterlijk - Goede vulling - Zeer fijn schuurbaar

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen