LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Ventilatieroosters

Winkelen per
Merk
 1. Renson
  (6)
Prijs
€ 0 € 464 € 0 t/m € 464

 • Renson FireCatch EPC

  Glasaftrek 92mm
  Komo
  Renson

  De FireCatch EPC is een gepatenteerd compact ventilatierooster met een brandwerendheid van 58 minuten. Met de behaalde brandklasse E-30/EI-EW-30 voldoet de FireCatch EPC aan de eis van het Bouwbesluit voor gevels met een WBDBO van 60 minuten. De brandtesten zijn door het geaccrediteerde laboratorium Efectis uitgevoerd volgens de Europese norm, EN 1364-1. De FireCatch EPC is getest in een brandwerend kunststof en houten kozijn constructie.

  Het verfijnd design van de FireCatch EPC geeft in combinatie met de FlexAir (EPC), MultiAir (EPC), of MultiCoust EPC een uniform gevelaanzicht. Het rooster is vervaardigd van robuust aluminium. Omdat de FireCatch EPC volledig koudebrugvrij is, worden warmteverliezen en condensatie voorkomen. De zelfregelende klep zorgt voor een optimaal comfort en energiebesparing en een EPC-winst van 0,11.

  De FireCatch EPC is leverbaar in zowel glasplaatsing, kalfplaatsing als compacte kalfplaatsing. Tevens zijn er drie ventilatiecapaciteiten beschikbaar met één glasaftrek en één inbouwhoogte.

  Meer info
  € 463,41
  Per stuk
  € 463,41
 • Renson THM-90 EPC

  Glasaftrek 90mm
  Komo
  Renson

  De THM-90 (EPC) is een volledig vlak klepventilatierooster met optioneel een zelfregelende klep. De THM-90 is geschikt voor plaatsing in schuifpuien en veranda's. De kunststofklep met zachte kunststoflip in coëxtrusie garandeert een perfecte wind- en waterdichtheid. Het geperforeerd binnenprofiel doet eveneens dienst als insectenwering. De optioneel ingebouwde zelfregelende klep reageert automatisch op variërende druk en compenseert het teveel aan luchtdoorlaat door de ventilatieopening te verkleinen. Hierdoor levert de THM-90 EPC een EPC-winst tot 0,05 op.

  Meer info
  € 36,64
  Per stuk
  € 36,64
 • Renson Multitop EPC

  Inbouwhoogte 55mm
  Komo
  Renson

  De MultiTop EPC is een toprooster voor onzichtbare plaatsing op houten, kunststof of aluminium kozijnen achter het buitenspouwblad. Deze is beschikbaar in drie ventilatiecapaciteiten.
  De MultiTop EPC is standaard voorzien van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk, laat toe om constant te ventileren aan een vast debiet.
  Het rooster levert een EPC-winst op tot 0,08. Het rooster is eenvoudig schoonmaakbaar dankzij een met de hand afneembaar binnenprofiel, dat tevens dienst doet als insectenwering.

  Meer info
  € 37,67
  Per stuk
  € 37,67
 • Renson Multiair EPC

  Glasaftrek 92mm
  Komo
  Renson

  De MultiAir (EPC) is een thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met uitneembare, traploos regelbare draaicilinder met een ronde afwateringskap. Eén en hetzelfde type ventilatierooster kan uitgevoerd worden met verschillende nominale luchtdoorlaten. Vier afdichtingsborstels met dubbele finseal inlage zorgen voor een goede wind- en waterdichtheid in gesloten stand. De afneembare Airclip, met ronde perforaties, doet tevens dienst als insectenwering. Het unieke EasyClean principe maakt het mogelijk om het gehele klep- of trommelmechanisme uit te nemen. Hierdoor is het gehele rooster intensief te reinigen of reviseren. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster. De optionele zelfregelende klep, reageert automatisch op variërende druk en compenseert het teveel aan luchtdoorlaat door de ventilatieopening te verkleinen.

  Meer info
  € 33,96
  Per stuk
  € 33,96
 • Renson Junior EPC

  Glasaftrek 79mm
  Komo
  Renson

  De Junior (EPC) is een thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met traploos regelbare afdichtingscilinder en voorzien van een eenvoudig afneembare binnenkap (Airclip) voor een totale reiniging bij klein onderhoud. De draaicilinder is eveneens gemakkelijk uitneembaar voor totale reiniging bij groot onderhoud, zonder dat het rooster uit het raam of het glas dient gedemonteerd te worden. Het unieke EasyClean principe maakt het mogelijk om het gehele klep- of trommelmechanisme uit te nemen. Hierdoor is het gehele rooster intensief te reinigen of reviseren. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster. De optionele zelfregelende klep reageert automatisch op variërende druk zodat er steeds aan een constant debiet wordt geventileerd. Dit zorgt voor een hoger comfort.

  Meer info
  € 29,79
  Per stuk
  € 29,79
 • Renson Flexair EPC

  Glasaftrek 65mm
  Komo
  Renson

  De FlexAir is een thermisch geïsoleerd klepventilatierooster, met optioneel een zelfregelende klep. Het is beschikbaar in drie ventilatiecapaciteiten voor één glasaftrek en één inbouwhoogte. De FlexAir is toepasbaar in houten, kunststof en aluminium kozijnen. Het rooster is eenvoudig schoonmaakbaar dankzij een met de hand afneembaar binnenprofiel, dat tevens dienst doet als insectenwering. De zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk, laat toe om constant te ventileren aan een vast debiet.

  Meer info
  € 30,55
  Per stuk
  € 30,55

Goede ventilatie is belangrijk voor de gezondheid

Zaken als koken, douchen of stoken dragen bij aan luchtvervuiling binnenshuis. Wanneer men niet goed ventileert blijven bijvoorbeeld vocht en andere luchtjes in de ruimte hangen die niet goed zijn voor de gezondheid. Slechte ventilatie in woningen en gebouwen kan zorgen voor allerlei lichamelijke klachten. U kunt denken aan allergieën, hoofdpijn, astma en dergelijke. Goede ventilatieroosters in huizen en gebouwen zijn daarom van groot belang voor de gezondheid. Door het plaatsen van ventilatieroosters krijgen bijvoorbeeld schimmels en huisstofmijt, die allergieën kunnen veroorzaken, geen kans zich te ontwikkelen en te verspreiden.

Combifit biedt een ruim assortiment Renson ventilatieroosters aan

Dankzij de ventilatieroosters van Renson wordt continu verse lucht toegevoerd en kan vervuilde lucht afgevoerd worden. Combifit biedt een ruim assortiment ventilatieroosters van Renson aan in diverse modellen, maten, materialen en kleuren, passend bij de verschillende wensen en behoeften van uw klanten. In ons assortiment hebben wij onder andere de volgende ventilatieroosters: MultiAir EPC, Junior 150 Design, THM-90, Flexair EPC, Multitop EPC en Firecatch. Op alle Renson producten ontvangt u, bij verantwoord gebruik, een garantie van 10 jaar.

Vragen of advies over ventilatieroosters?

Komt u er niet helemaal uit, heeft u aanvullende vragen of wilt u advies op maat? Geen probleem, wij zijn op werkdagen van 07.30 uur tot 17.00 uur te bereiken via het volgend telefoonnummer: 0418-638980. Onze medewerkers staan u graag te woord.