LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Pollux®

Winkelen per
Prijs
€ 0 € 9 € 0 t/m € 9
Breedte (mm)
 1. 27mm (tbv Invisivent)
  (1)
 2. 47mm (tbv Multiair / Flexair)
  (1)
 3. 79mm (tbv MultiCoust / VariaCoust)
  (1)
 4. 34mm (tbv Junior)
  (1)

Gezond ventileren met Pollux® - Fijnstoffilter

Klanten die graag gedurende de hele dag behoefte hebben aan verse luchttoevoer, maar een pollenallergie hebben, zijn gebaat bij het plaatsen van een Pollux® filter in het ventilatierooster. 90% van fijnstof en pollen wordt met behulp van dit filter uit de lucht gehaald waardoor uw klanten dankzij Pollux kunnen rekenen op een gezonde binnenlucht.

Unieke kenmerken Pollux®

 1. Door de elektrostatische lading van Pollux blijft het vuil en de stof in de filter zitten. Pollux weet tot wel 90% van PM10- en stofdeeltjes te filteren. Dit draagt uiteraard bij aan een betere luchtkwaliteit die minder schadelijk is voor de gezondheid.
 2. Het filter heeft een open structuur, hierdoor wordt er altijd eenvoudig frisse lucht doorgelaten.
 3. Pollux is zo ontworpen dat het filter niet kan verstoppen. Een goede ventilatiecapaciteit is dus verzekerd. Om er zeker van te zijn dat ook de filtereigenschappen optimaal zijn, is het raadzaam om het filter elk jaar te vervangen.
 4. Doordat het Pollux filter niet kan verstoppen heeft deze een langere levensduur, dit in tegenstelling tot andere filters.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over Pollux? Bij Combifit helpen wij u graag verder. U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 07.30 uur en 17.00 uur via het volgend telefoonnummer 0418-638980 of via mail [email protected]. Wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kan dat via de mail [email protected] of telefonisch 0418-638980.