LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Waldo plantenbak 200 x 100 x 40

Waldo plantenbak, een echte eyecatcher van oer Hollandse bodem.

Een luxe uitstraling, onderhoudsvrij en betaalbaar.

Combifit is het verkooppunt van Waldo Plantenbakken. 

* Verplichte velden

€ 243,80
Incl. BTW: € 295,00
Totaal: 
-
+

Levertijd: 20 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

 • Luxe uitstraling
 • Super sterk van kwaliteit
 • Betaalbaar voor iedereen
 • Onderhouds- en vorstvrij
 • Licht in gewicht
 • Gemaakt van thermisch gepoedercoat verzinkt (lichtgewicht) staal.
 • Kleurbehoud tot wel 30 jaar 

Kleuren 

 • Zwart
 • Wit
 • Antraciet

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 237104

Informatie

Details

Waldo plantenbak

Waldo plantenbak 200 x 100 x 40 is een lage rechthoekige plantenbak van Hollandse bodem. De plantenbakken van Waldo zijn super sterk van kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Door het materiaal behoudt de Waldo plantenbak tot wel 30 jaar zijn kleur. Staat deze eyecatcher binnenkort bij u in de tuin?

De levertijd bedraagt gemiddeld 20 werkdagen.

Offerte aanvragen

 • * Verplichte velden

Beoordelingen

Klantenbeoordelingen (2)

Niet geleverdBeoordeling door Leon
Kwaliteit
Op 30 maart 2 plantenbakken besteld. Bevestigingsmail gehad van Waldo dat de levertijd van 15 naar 20 werkdagen ging, en de bakken op 26 april geleverd zouden worden. Op 26 april niets ontvangen, dus in een mail gevraagd wat de nieuwe verwachte levertijd werd. Hierop geen reactie gehad. Ook mijn tweede mail werd niet beantwoord. Toen een mail naar Combifit gestuurd waarna Waldo direct contact opnam en beloofde dat de bakken dinsdag 11 mei geleverd zouden worden (met een verzoek een positieve review te schrijven…). Dinsdag een hele dag vergeefs gewacht.
Vervolgens gebeld met Waldo. Ze zouden het uitzoeken en terugbellen, maar niet teruggebeld. Dus zelf maar weer opnieuw gebeld. Ze verzekerden mij dat ik de bakken op 14 mei zou krijgen. Weer de hele dag thuis gebleven, maar weer geen bakken.
Inmiddels 7 weken verder en dus geen enkel spoor van de plantenbakken. Het enige dat soepel ging was het betalen van de 584 euro. Als ik dit van tevoren had geweten had ik ze NOOIT besteld. (Geplaatst op 14-05-2021)
Niets ontvangenBeoordeling door Celina Overmeer
Kwaliteit
Op 2 april een bestelling geplaatst bij combifit, direct een mail ontvangen dat door de enorme populariteit de levertijd 20 werkdagen zou zijn met de verwachte levering op 28 april door waldo.
Dinsdag 27 april werd ik gebeld dat de levering later zou zijn op woensdag 5 mei.
Gister de hele dag thuis gebleven en heb niets ontvangen. Contact gehad met combifit en die geven aan dat de levering via waldo verloopt. Combifit heeft een mail verstuurd met het verzoek dat er door Waldo contact word opgenomen. Zelf meerdere malen naar Waldo gebeld, voicemail ingesproken, gemaild, maar tot op heden nog geen reactie! (Geplaatst op 06-05-2021)