LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak is een extreem goede grondlak die kan worden gebruikt onder een aflak.

* Verplichte velden

€ 33,00
Incl. BTW: € 39,93
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De grondlak is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na één laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is de LBH SDT Ultra Grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 52144
Merk Wijzonol

Informatie

Details

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak is een grondlak die kan worden gebruikt onder een aflak. Dit product is dus zowel een grondverf als een voorlak. De lak is op basis van alkydhars en is daarom geschikt om buiten te gebruiken. Met deze grondlak zorg je ervoor dat de uiteindelijke glans, nadat je de aflak hebt aangebracht, een stuk beter is. De glans zal langer mooi blijven. Het grote voordeel van deze voorlak is dat je i.c.m. de juiste aflak, de LBH SDT Ultra Hoogglanslak, in de juiste omstandigheden tot 12 jaar schildervrij bent! Eigenschappen: - Uitstekend buitenduurzaam - Goed schuurbaar - Kan tot 3 jaar overstaan als voorlak - Geeft een strak en glad oppervlak - Zorgt voor de beste glans

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen