LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans is een universele, hoogvullende, glansprestatiebevorderende grondverf en voorlak voor buiten.

* Verplichte velden

€ 26,20
Incl. BTW: € 31,70
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Deze hoogglans lakverf van Wijzonol is geschikt voor het aflakken van houtwerk buiten. Daarnaast is de lak geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op de juiste manier zijn voorzien van de juiste primer. De lakverf is bovendien toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 66335
Merk Wijzonol

Informatie

Details

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans is een universele, hoogvullende, glansprestatiebevorderende grondverf en voorlak voor buiten. LBH SDT Ultra Hoogglans is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Door zijn specifieke eigenschappen is de LBH SDT Ultra Grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans is uitstekend inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het hoogvullende vermogen in combinatie met de zeer goede (kanten)dekking en goede schuurbaarheid zorgen dat deze Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans over grove ondergronden en/of schuurkrassen na één laag een mooi vullend en glad resultaat geven voor een optimale glansprestatie in combinatie met een geschikte eindlak zoals de Wijzonol LBH Lakken. Eigenschappen: - Uitstekend buitenduurzaam - Makkelijk te verwerken - Mooie strakke vloei - Kleur en glans blijven lang mooi - Gehele jaar te verwerken

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen