LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Wijzonol (tifa) Eco Primer S (N) 22 liter

Multi-inzetbare industriële grond- en voorlak.

* Verplichte velden

€ 299,95
Incl. BTW: € 362,94
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Wijzonol ECO Primer S(N) is de multi-inzetbare verf op basis van een gemodificeerde alkydemulsie, die zowel als grondlaag voor Concept I, maar ook als voorlak in Concept II (BRL 0817) kan worden ingezet. Zo heeft u optimale flexibiliteit in de afwerking van uw geveltimmerwerk met alle voordelen van dien. Wijzonol ECO Primer S(N) zorgt voor een volledig gesloten verffilm met een strak en egaal oppervlak. De verf heeft bovendien het vermogen stoffen in hout te isoleren. De kans op doorbloeden is daardoor beperkt.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 240000000100
Merk Wijzonol

Informatie

Details

Wijzonol ECO Primer S(N) is de multi-inzetbare verf op basis van een gemodificeerde alkydemulsie, die zowel als grondlaag voor Concept I, maar ook als voorlak in Concept II (BRL 0817) kan worden ingezet. Zo heeft u optimale flexibiliteit in de afwerking van uw geveltimmerwerk met alle voordelen van dien. Wijzonol ECO Primer S(N) zorgt voor een volledig gesloten verffilm met een strak en egaal oppervlak. De verf heeft bovendien het vermogen stoffen in hout te isoleren. De kans op doorbloeden is daardoor beperkt. Eigenschappen: - goede droging - zeer goede vulling en dekking - toepasbaar conform BRL 0817 - KOMO certificaatnr. 33200 - waterverdunbaar - goed laagdiktebereik - universeel overschilderbaar - lage zijdeglans - isolerend vermogen

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen