LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Compriband

Winkelen per
Kleur
  1. Antraciet
    (1)
Merk
  1. Illbruck
    (3)
  2. Den Braven Zwaluw
    (2)
Prijs
€ 0 € 212 € 0 t/m € 212

Compriband

Veel vakmensen (aannemers, gevelbouwers) gebruiken compriband, ook wel zwelband genoemd. Het is een voor gecomprimeerd band wat na aanbrengen uitzet en de vorm van zijn omgeving aanneemt, het wordt gebruikt op en om (stel)kozijnen ter bevordering van isolatie en regendichtheid. Verder wordt het gebruikt in allerlei voegconstructies om stof, lucht of slagregendicht te maken.

Compriband kopen

Het voordeel van uw compriband kopen bij Combifit, is dat u meteen op de juiste plaats bent voor al uw benodigdheden. Onze webshop heeft een uitgebreid assortiment gereedschappen en materialen. Van ladders tot lijmen, van ventilatieroosters tot glaslatten, u vindt het allemaal bij Combifit. Binnen de verschillende categorieën vindt u eenvoudig wat u nodig heeft. U kunt uw order direct samenstellen en plaatsen. Als u vóór 12:00 uur bestelt, kunt u de volgende dag al met de materialen aan de slag en de klus klaren. En wat ook zo fijn is, wij leveren uw bestelling af op de locatie van uw keuze. Dat kan direct op het adres van uw klus zijn, dat scheelt dan weer.