LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Klantenservice Combifit

Heeft u hulp nodig? De klantenservice van Combifit staat voor u klaar. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 07.30 uur tot 17.00 uur. Of het nu om een vraag, probleem of suggestie gaat, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en denken met u mee. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Telefoon: 0418-638980
Mail: [email protected]

Veelgestelde vragen

Heeft u onze veelgestelde vragen pagina al bekeken? Wellicht staat uw vraag er wel bij. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u altijd met ons bellen of mailen.

Levering en service

Combifit heeft een uitgebreid assortiment en levert topkwaliteit producten en materialen aan professionele glaszetters. Maar ook aannemers, schilders en andere vakmensen zijn bij Combifit aan het juiste adres. Wij willen u uiteraard de best mogelijke service bieden. Een snelle levering hoort daar natuurlijk bij. Bij Combifit geldt daarom vóór 12.00 uur besteld is de volgende dag op locatie van uw keuze. Wel zo fijn! Op deze manier kunt u snel aan de slag met elke klus.

Wij willen u er graag op wijzen dat voor maatwerk andere leveringstijden kunnen gelden (bijvoorbeeld ventilatie-, muur-, raamroosters en suskasten – levertijd circa vier weken). Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u wat de mogelijkheden en de levertijden zijn.