LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Handgereedschap

Winkelen per
Merk
 1. Super Prof
  (19)
 2. Rectavit
  (1)
 3. Spectools
  (3)
 4. Super-Ego
  (6)
 5. Peddinghaus
  (11)
 6. Uni Reamer
  (1)
 7. Wekador
  (2)
 8. Sola
  (3)
 9. Den Braven Zwaluw
  (1)
 10. Frencken
  (3)
 11. Caterpillar
  (1)
 12. FireProtect
  (3)
 13. Bostik
  (11)
 14. Bison
  (2)
 15. Bondhus
  (4)
 16. Neo
  (87)
 17. Völkel
  (1)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 169 € 0 t/m € 169

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Heeft u handgereedschap nodig?

Elektrisch gereedschap en accugereedschap zijn natuurlijk enorm handig, maar niet altijd het beste gereedschap om te gebruiken. Soms wilt u gewoon direct aan de slag met een gereedschap dat niet wordt aangedreven door een spanningsbron. Een klein klusje hier, een eenvoudige klus daar en nooit hoeven wachten tot iets is opgeladen. Handgereedschap is een echte must voor iedere doe-het-zelver en professionele klusser. Bent u op zoek naar handgereedschap? Op Combifit vult u uw gereedschapskist direct aan met wat u nodig heeft.

Welk handgereedschap zoekt u?

Bij iedere klus grijpt u weleens naar handgereedschap. Dit is logisch natuurlijk, want al het gereedschap dat met de hand bediend wordt valt onder de noemer handgereedschap, zelfs die ene verfkrabber of schroevendraaier. Bij Combifit vindt u voor iedere klus het geschikte handgereedschap. Denk hierbij aan gereedschap waaronder: Handzagen

 • Glas-, kap,- en tuinhamers
 • Profielverbindings- en kniptangen
 • Kit- en purpistolen
 • Profielklemmen

Of u nu op zoek bent naar metsel- tegelzetters- of stukadoorsgereedschap, u kunt ervan op aan dat wij hebben wat u nodig heeft! Het assortiment is niet alleen uitgebreid, maar we blijven nieuwe producten toevoegen waarmee voor zowel de professional als particulier iedere klus een stuk makkelijker wordt. En waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Waarom handgereedschap kopen bij Combifit?

Als professionele klusser wilt u het beste voor uw klant, als doe-het-zelver wilt u het beste voor uw eigen huis of tuin, wij willen het beste voor professionele klusser én doe-het-zelver. Daarom vindt u bij ons niets minder dan topkwaliteit materialen en producten van gerenommeerde merken. Daarnaast bent u verzekerd van snelle levering, want voor 12:00u bestellen betekent morgen verzonden. Met onze jarenlange ervaring in deze branche weten we wat u nodig heeft: de beste producten, beste levering, beste services en het beste advies. Dat is dan ook precies wat we u bieden. Wij zijn er voor alle vakmannen.