LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Glasband (PE band)

Winkelen per
Kleur
 1. Wit
  (4)
 2. Zwart
  (2)
 3. Antraciet
  (2)
Merk
 1. Den Braven Zwaluw
  (4)
Prijs
€ 0 € 47 € 0 t/m € 47

Glasband kopen

Wilt u glasband kopen? In ons assortiment vindt u verschillende soorten glasband, zoals PE-band op rol of op haspel, kerabrand, kroonband en keraseal beglazingsband. Het glasband is verkrijgbaar in verschillende diktes. Kijk welke dikte geschikt is voor uw klus. Het op een juiste manier aanbrengen van beglazingsband verdeelt deze druk gelijkmatig over het gehele kozijnoppervlak. De kans op ruitbreuk is hierdoor verwaarloosbaar. Dit maakt dat uw kwaliteit kunt leveren en dat zorgt voor tevreden klanten. In onze webshop vindt u ook kitten om de randen netjes af te werken.

Bestellen bij Combifit

Combifit is al jaren dé leverancier van de professionele glaszetter. Ons uitgebreide assortiment, snelle levering en de aantrekkelijke prijzen, maken dat onze klanten graag bij ons terugkomen. En wij vinden het natuurlijk op onze beurt heel fijn dat u, uw klanten weer tevreden maakt. Want met vakmanschap alleen komt de glaszetter er niet. Goede materialen en een concurrerende prijs maken dat uw vakmanschap optimaal tot zijn recht kan komen. Dus of u nu op zoek bent naar glasband, ladders, glaslatten, kitten of ventilatieroosters, bij Combifit vindt u alles. Voeg de materialen en gereedschappen van uw keuze toe aan uw bestellijst en bestel direct. Als u vóór 12.00 uur bestelt, heeft u de materialen de volgende dag al op locatie van uw keuze.