LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Suskasten

Winkelen per
Merk
  1. Renson
    (2)
Prijs
€ 0 € 119 € 0 t/m € 119

Bestel uw Renson suskasten en susroosters eenvoudig en snel bij Combifit

Voor woon- en werkgebieden langs bijvoorbeeld snel- of spoorwegen, waar geluidsoverlast een rol speelt, zijn VariaCoust suskasten van Renson de perfecte oplossing. Ze voorzien de ruimte continu van goed geventileerde lucht en dat zonder geluidsoverlast. In onze webshop vindt u verschillende uitvoeringen suskasten die beschikken over de beste geluiddempende eigenschappen. Naast suskasten vindt u in onze webshop ook MultiCoust EPC susroosters. Zowel de VariaCoust EPC als de MultiCoust EPC beschikken over een unieke zelfregelende klep waardoor er in de herfst- en de wintermaanden nooit teveel lucht naar binnen treedt en er dus geen sprake is van energieverspilling. Dus of het nu een nieuwbouw- of een renovatieklus betreft voor het bestellen van uw suskasten en susroosters bent u bij Combifit altijd aan het juiste adres.

Bestellen of advies over suskasten en susroosters?

U kunt een bestelling plaatsen in onze webshop. Heeft u aanvullende vragen of wilt u graag advies op maat voordat u uw bestelling plaatst? Neem dan gerust contact met ons op (0418-638980 of [email protected]). Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen. U kunt ons op werkdagen van 07.30 uur tot 17.00 uur bereiken.