LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Stopverven

Winkelen per
Kleur
 1. Beige
  (1)
 2. Wit
  (3)
 3. Zwart
  (2)
 4. Grijs
  (3)
 5. Oud Groen
  (1)
 6. RAL9010 Zuiverwit
  (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. Soudal
  (1)
 2. Famag
  (3)
 3. Den Braven Zwaluw
  (5)
Prijs
€ 0 € 14 € 0 t/m € 14

Kwaliteitsstopverf

Bij Combifit vindt u kwaliteitsstopverf met een mooie hechting, die vrijwel geen last heeft van krimp. Het is na goede droging, dit duurt circa 8 weken, prima overschilderbaar met alkydverf. Vroeger werd stopverf, ook wel stoppasta genoemd, altijd gebruikt met glaszetten. Inmiddels zijn er betere alternatieven op de markt, maar soms werkt juist de stopverf nog heel prettig. Bij renovatie- en restauratiewerkzaamheden kan het exact zijn wat u nodig heeft. De ambachtelijke uitstraling van dit kneedbare materiaal zorgt voor een authentieke look.

Stopverf kopen

Stopverf is niet meer overal verkrijgbaar, maar natuurlijk wel bij Combifit. Wij hebben, behalve het glas zelf, namelijk álles in huis voor de professionele glaszetter. Materialen, hulpmiddelen, gereedschappen; alles onder één dak. En in deze webshop heeft u het zo bij elkaar gevonden. Zo hebben we bijvoorbeeld glaslatten, Illbruck purschuim en diverse Den braven kitten of wat dacht u van glasgereedschap? Handig bij elke klus, of het nu gaat om restauratie of een volledig nieuw kozijn. Combifit zorgt voor een snelle levering. Bestelt u vóór 12:00 uur? Dan heeft u het de volgende dag al op de locatie van uw keuze en kunt u aan de slag. Heeft u vragen? Onze medewerkers adviseren u graag. Wij zijn op werkdagen tussen 07.30 – 17.00 uur bereikbaar via 0418-638980.