LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Ventilatieroosters

Winkelen per
Merk
  1. Renson
    (5)
Prijs
€ 0 € 464 € 0 t/m € 464

Goede ventilatie is belangrijk voor de gezondheid

Zaken als koken, douchen of stoken dragen bij aan luchtvervuiling binnenshuis. Wanneer men niet goed ventileert blijven bijvoorbeeld vocht en andere luchtjes in de ruimte hangen die niet goed zijn voor de gezondheid. Slechte ventilatie in woningen en gebouwen kan zorgen voor allerlei lichamelijke klachten. U kunt denken aan allergieën, hoofdpijn, astma en dergelijke. Goede ventilatieroosters in huizen en gebouwen zijn daarom van groot belang voor de gezondheid. Door het plaatsen van ventilatieroosters krijgen bijvoorbeeld schimmels en huisstofmijt, die allergieën kunnen veroorzaken, geen kans zich te ontwikkelen en te verspreiden.

Combifit biedt een ruim assortiment Renson ventilatieroosters aan

Dankzij de ventilatieroosters van Renson wordt continu verse lucht toegevoerd en kan vervuilde lucht afgevoerd worden. Combifit biedt een ruim assortiment ventilatieroosters van Renson aan in diverse modellen, maten, materialen en kleuren, passend bij de verschillende wensen en behoeften van uw klanten. In ons assortiment hebben wij onder andere de volgende ventilatieroosters: MultiAir EPC, Junior 150 Design, THM-90, Flexair EPC, Multitop EPC en Firecatch. Op alle Renson producten ontvangt u, bij verantwoord gebruik, een garantie van 10 jaar.

Vragen of advies over ventilatieroosters?

Komt u er niet helemaal uit, heeft u aanvullende vragen of wilt u advies op maat? Geen probleem, wij zijn op werkdagen van 07.30 uur tot 17.00 uur te bereiken via het volgend telefoonnummer: 0418-638980. Onze medewerkers staan u graag te woord.