Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Renson Variavent


Download hier de brochure van de Variavent:

Brochure Variavent

Heeft u vragen over dit ventilatierooster of wenst u een bestelling te plaatsen? 

Wij helpen u graag per telefoon 0418 638 980  of via email [email protected].

I-FLUX TECHNOLOGIE VOOR EEN VERBETERD COMFORT

De Variavent is het eerste glasrooster waarbij het i-Flux-principe is toegepast. Dit is een unieke vormgeving bij glasroosters waarbij maximaal werd ingezet op het comfort van de bewoner en het esthetisch uitzicht. i-FLUX® = Zelfregelend rooster waarbij het luchtdebiet onafhankelijk is van wind(druk) + manueel regelbaar debiet + opwaartse luchtstroom voor optimaal comfort. Dankzij zijn zelfregelende klep garandeert de Variavent de toevoer van verse en gezonde lucht zonder tocht. Er heerst een constant debiet en een beperking van de energieverliezen dankzij de zelfregelende klep die automatisch reageert op winddrukverschillen. De innovatieve vormgeving van het binnenprofiel zorgt voor een opwaartse luchtstroom die een optimaal comfort aan de binnenzijde van de woning genereert via het zogenaamde Coanda-effect. Het luchtdebiet is continu aanpasbaar via de bedieningshendel.

ZELFREGELENDE VERLUCHTING MET NIEUW DESIGN

De Variavent is een zelfregelende raamverluchting met moderne look dankzij het strak, rechtlijnig design van de buitenkap. Aan de binnenzijde is gekozen voor een esthetische oplossing waarbij de ventilatieopeningen niet rechtstreeks zichtbaar zijn.

VIER VERSCHILLENDE DEBIETEN IN ÉÉN DESIGN 

De naam ‘Varia’-vent duidt op de variatie in debiet. Met zijn intern mechanisme kan de Variavent ingesteld worden op vier verschillende debieten, terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft. Deze verschillende debieten zijn in te stellen via het meegeleverde debietplaatje in het kopschot, en zonder dat de raamverluchting dient gedemonteerd te worden. De Variavent biedt een hoog debiet tot maar liefst 21,1 l/s/m.GLAS- OF KALFPLAATSING  


De Variavent werd ontworpen voor installatie op glas en is integreerbaar in aluminium, houten en kunststof raamkozijnen. Mits toepassing van een optioneel kalfprofiel is de Variavent ook geschikt voor kalfplaatsing.   


MAXIMALE LENGTE TOT 3000 MM 


De Variavent heeft een maximale inbouwafmeting van 3000 mm.

MONTAGEVOORDEEL BIJ GLASAFTREK 80 MM

Dankzij de glasaftrek van 80mm, kan er een vlotte montage op het glas en in het kozijn gegarandeerd worden. Er is hierdoor voldoende ruimte om de glaslijsten van het kozijn vast te zetten en/of glasrubbers te plaatsen. Hierdoor verkrijgen we een vlotte, luchtdichte montage op het glas.

INSECTENWEREND & ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Dankzij het geperforeerd binnenprofiel worden insecten geweerd. Het binnenprofiel is eenvoudig afneembaar waardoor de raamverluchting makkelijk te reinigen is.