LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Beglazingskit

Winkelen per
Kleur
 1. Grijs
  (2)
 2. Wit
  (16)
 3. Zwart
  (15)
 4. Transparant
  (3)
 5. Beton grijs
  (1)
 6. Grijs
  (7)
 7. Creme
  (5)
 8. Bruin
  (7)
 9. Lichtbruin
  (1)
 10. RAL1013 Parelwit
  (1)
 11. RAL1015 Licht ivoor
  (1)
 12. RAL1019 Grijsbeige
  (1)
 13. RAL6009 Dennegroen
  (1)
 14. RAL7004 Signaalgrijs
  (2)
 15. RAL7016 Antracietgrijs
  (3)
 16. RAL7023 Betongrijs
  (2)
 17. RAL8016 Acajoubruin
  (2)
 18. RAL9001 Cremewit
  (6)
 19. RAL9010 Zuiverwit
  (5)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. Illbruck
  (1)
 2. Proby
  (2)
 3. Soudal
  (6)
 4. Sika
  (2)
 5. Famag
  (4)
 6. Den Braven Zwaluw
  (6)
 7. Frencken
  (1)
 8. Bostik
  (1)
Toon minder Toon meer
Prijs
€ 0 € 11 € 0 t/m € 11

Beglazingskit kopen

Beglazingskit wordt gebruikt om een waterdichte en flexibele afdichting te maken tussen houten ramen of kozijnen en het geplaatste glas. Deze glaskit is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Iedere soort heeft zijn specifieke eigenschappen zoals hechting, verwerkbaarheid en overschilderbaarheid. Bepaal vooraf welke kit het beste bij uw klus past. Per product vindt u een duidelijke beschrijving. Zo weet u de juiste keuze te maken voor een duurzaam resultaat. Combifit is uiteraard hierin uw beste partner.

Verschillende soorten glaskit en de toepassing

Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende soorten beglazingskitten, allen met hun specifieke eigenschappen en daarbij behorende voor- en nadelen. Wilt u voor de absolute topper onder de beglazingskitten gaan? Dan is Zwaluw Hybriseal 2PS of de door Combifit ontwikkelde Combifit Uniglas uw beste keus. Deze kitten hebben een goede hechting op diverse ondergronden, zijn absoluut 100% overschilderbaar met alle soorten verf, voldoen aan alle gestelde eisen in beglazingssytemen en zijn zeer duurzaam. Een klein puntje van aandacht bij deze kitten op MS-Polymeer basis: ze zijn iets minder makkelijk verwerkbaar. Dit in tegenstelling tot kitten op siliconen- of hybride basis. Daarnaast is Combifit de officiële dealer voor verschillende soorten Den braven beglazingskit.

Kwaliteit

U bent afhankelijk van tevreden klanten, want een tevreden klant vertelt zijn goede ervaringen voort. Vriendelijkheid en vakmanschap zijn de belangrijkste factoren, maar de kwaliteit van uw materialen bepaalt ook de kwaliteit van de klus. Combifit biedt hoogwaardige beglazingskitten. Omdat we groot inkopen, passen onze prijzen prima in uw budget. De winst is voor u of het geeft u de kans om uzelf concurrerend in de markt te zetten. Combifit zorgt dat u altijd en overal professioneel werk kan leveren.

Combifit biedt professioneel advies

Heeft u vragen over een van onze beglazingskitten ofwel glaskitten? Twijfelt u welke voor u de beste keuze is? Wilt u persoonlijk advies of heeft u andere opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen. Wilt u een vraag stellen dan kan dat per mail: [email protected] of u kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken via 0418-638980.

Beglazingskit online bestellen bij Combifit

Bestel vandaag nog uw beglazingskit! Ook voor andere materialen, gereedschappen, glaslatten en ventilatieroosters bent u bij ons aan het juiste adres. Combifit bestaat al meer dan 30 jaar en we leveren alles voor de beglazingswereld, behalve het glas zelf, zowel in Nederland als in de gehele Benelux. Uw bestelling plaatsen is heel eenvoudig. Doordat we groot inkopen kunnen we u niet alleen de beste prijzen en staffelkortingen aanbieden, maar wij verzekeren u ervan dat we vrijwel altijd de beglazingskit op voorraad hebben waarnaar u op zoek bent. Dus plaatst u de bestelling vóór 12:00 uur? Dan heeft u het de volgende dag al op de locatie van uw keuze.