LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Glaslatten

Winkelen per
Kleur
  1. ca. 80mu Ral1013 wit
    (38)
  2. Pehalin Teak
    (20)
Prijs
€ 0 € 28 € 0 t/m € 28

Glaslatten kopen

Glaslatten kopen bij Combifit betekent dat u voor hoge kwaliteit kiest. U wilt immers professioneel werk leveren. Uw vakmanschap staat voorop en met de juiste spullen zorgt u voor een complete service voor uw klanten. In ons ruime assortiment vindt u verschillende maten glaslatten, soorten en bewerkingen, zoals:

  • Pehalin Teak
  • 2 x RAL 1013 (ca. 60mu)
  • 3 x RAL 1013 (ca. 80mu)
  • Gegrond in gewenste RAL-kleur

Glaslatten op maat

Uiteraard kan Combifit projectmatig de latten op maat afkorten, maar ook verstekzagen, neuslatten voorboren en de zaagkanten van de neuslatten afronden. Daarnaast zijn onze glaslatten nooit gevingerlast. Doordat Combifit altijd volhouten glaslatten levert, kunnen de lengtes variëren tussen de 2,75 en 5,80 meter. Heeft u speciale wensen voor de handelslengte van glaslatten? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee. Op werkdagen zijn wij te bereiken van 07.30 uur tot 17.00 uur via het volgend telefoonnummer: 0418-638980.

Houten glaslatten

Een uitgekiend assortiment, een goede kwaliteit en een ruime voorraad. Dit zijn dé pluspunten van Dark Red Meranti (drm) glaslatten van Combifit. Welk formaat uw houten kozijn ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Glaslatten zijn leverbaar in vallende (handels)lengtes. Deze lengtes variëren en hebben te maken met de lengte van de gekapte bomen.

Volhouten Dark Red Meranti Glaslatten

Combifit kiest voor kwaliteit, vandaar de keuze voor een volhouten Dark Red Meranti glaslat. Deze tropische hardhoutsoort is duurzaam en goed moduleerbaar. Kortom, de beste soort voor zijn toepassing. Deze soort is tevens leverbaar met een FSC-keurmerk. Dit houdt in dat het hout op een verantwoorde manier gekapt is. Combifit is FSC-gecertificeerd en voldoet aan alle voorwaarden voor het duurzaam en verantwoord verhandelen van FSC-hout. Ons FSC-certificaat is online te downloaden op onze website.

Geen gevingerlaste glaslatten

Combifit levert standaard uit voorraad volhouten glaslatten. We hebben bewust voor volhouten glaslatten gekozen en geen gevingerlaste glaslatten. Waarom? Doordat er bij vingerlas door bijvoorbeeld temperatuurwisseling, ruimte tussen de vingerlas kan ontstaan waardoor er vocht tussen kan komen. Dat zal leiden tot problemen voor het glas, of voor onderliggende dorpel (houtrot) of tot onthechting van de verf.

Neuslatten

Een duurzamere keuze voor het plaatsen van glas is de keuze voor neuslatten. Volgens de NPR-3577, vervalt de garantie als er gebruikgemaakt wordt van andere latten. Kortom, de keuze voor neuslatten is een vele malen duurzamere oplossing. Wilt u weten hoe neuslatten geventileerd geplaatst kunnen worden? Bekijk de richtlijnen van de NPR-3577, of neem telefonisch contact met ons op.

Kwaliteit

Onze glaslatten zijn KOMO-gecertificeerd en worden altijd op dezelfde, duurzame manier geproduceerd. KOMO wil zeggen dat dit proces altijd op dezelfde wijze wordt uitgevoerd. Combifit heeft vaste inkoopkanalen, wat betekent dat u altijd dezelfde topkwaliteit kunt verwachten. Het gewicht van de glaslatten? Combifit heeft als norm 500 kilogram per m3, gegarandeerd spintvrij hout en voldoet aan de SKH-richtlijnen.

Glaslatten online kopen

Via onze website kunt u eenvoudig online glaslatten kopen. U vindt veel verschillende modellen in ons assortiment en kunt daarnaast kiezen uit meerdere afmetingen. Zo kunt u bij ons terecht voor neuslatten, opdeklatten of bijvoorbeeld ventilatielatten. Bestellen via Combifit betekent dat wanneer u vóór 12.00 uur bestelt, u uw bestelling de volgende dag op locatie kunt verwachten (met uitzondering van glaslatten die niet standaard in onze assortiment zijn opgenomen). Naast het direct bestellen van het product, kunt u ook heel makkelijk direct een online offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.