LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Reparatie en vulmiddel

Muurvuller of houtvuller kopen?

Zoekt u een muurvuller of houtvuller voor uw werkzaamheden? Omdat niet elke opdracht om hetzelfde product vraagt, bieden we in onze webshop een breed aanbod muur- en/of houtvullers van het merk Polyfilla aan. In onze webshop vindt u enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. Ervaar zelf het gemak van Combifit.

Kwaliteit vullers te koop bij Combifit

Of het nu gaat om scheuren en gaten in pleisterwerk of gipskarton of om het repareren van houtrot en beschadigd hout, bij Combifit vindt u altijd het juiste product en dat zowel voor toepassingen binnen als buiten.

Binnenvulmiddel

Zo kunt u bij ons terecht voor Polyfilla Pro F110. Dit poeder binnenvulmiddel is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in onder andere gipskarton, pleisterwerk en baksteen. Doordat dit vulmiddel versterkt is met kunsthars is het ook zeer geschikt voor de kleinere reparaties. Het mooie van dit product is dat het al na 3 uur schuur- en overschilderbaar is met zowel acryl- als alkydverf.

Isoleercoating

Maar bij Combifit kunt u ook terecht voor isoleercoating, onder andere de Polyfilla Pro S210. Dit is een geurarme solvent gedragen isolerende acrylprimer die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Houtvuller van Polyfilla

Heeft u een opdracht waar u te maken hebt met houtrot? Probeer dan eens de Polyfilla Pro W310. Dit product is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is al na 20 minuten overschilderbaar.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via 0418 – 638980 of via [email protected]. Wij geven u graag advies over muurvuller en/of houtvullers.

Eenvoudig online bestellen

Als u op maandag tot en met vrijdag vóór 12.00 uur uw muur- en/of houtvullers bestelt, zorgen wij dat u ze de volgende werkdag op de locatie van uw keuze ontvangt. Bij Combifit profiteert u niet alleen van onze snelle service, maar ook van aantrekkelijke staffelkortingen.