Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik ArdaBond Power 16 kg

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik ArdaBond Power is een gebruiksklare dispersielijm. De lijm heeft een goede aanvangshechting en een hoog standvermogen.

€ 39,05
Incl. BTW: € 47,25

Levertijd 1-2 werkdagen

  • Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Altijd professioneel advies
Productnummer:  230000000102

Voordelen

  • Goed standvermogen
  • Tegel over tegel
  • Geschikt voor vochtige ruimte
  • D2TE

Toepassing 

Ardabond Power is geschikt voor het verlijmen van onder andere keramische wandtegels, tot 30x30cm

Verwerking 

Ondergrond: De ondergronden dienen droog te zijn, droog te blijven, schoon, stof- en vetvrij te zijn. Verder dient de ondergrond druk-, vorm- en trekvast te zijn en te blijven. Oneffenheden groter dan 3 mm dienen uitgevlakt te worden. Gipsachtige en sterk zuigende ondergronden mogen maximaal 2% vocht bevatten. Deze ondergronden voorstrijken met Ardagrip Classic. Ook oude tegelwanden zijn geschikt als ondergrond. Oude tegels reinigen met ArdaCleaner en daarna voorstrijken met Ardagrip Xpress.

Aanbrengen: Ardabond Power niet verwerken bij omgevings- en ondergrondtemperatuur beneden +5°C. De lijm aanbrengen met een getande spaan. Binnen 30 minuten de tegel met een schuivende beweging in de lijmrillen drukken. De tanddiepte zodanig kiezen dat elke tegel voor minstens 65% vol in de lijm wordt gezet. Bij het verlijmen op poreuze wanden kan na minimaal 24 uur begonnen worden met afvoegen. Op nietporeuze ondergronden kan een langere droogtijd noodzakelijk zijn.


Reinigen van het gereedschap: Lijmresten direct verwijderen en gereedschap reinigen met water.

Productnummer: 230000000102
Merk: Bostik

Download alle documenten behorende bij dit product

.PDF ardabond_power_nl

Ardabond Power

Bostik Ardabond Power is een gebruiksklare dispersielijm. De lijm heeft een goede aanvangshechting en een hoog standvermogen. De lijm heeft een goede combinatie van lichte verwerkingseigenschappen en een goed standvermogen. Hierdoor kan men met minder inspanning toch meer vierkante meters verlijmen.Door toevoegingen van kunststof-polymeren is ArdaBond Power uitermate geschike voor projectmatige tegelwerkzaamheden. De lijm is voor veel werkzaamheden inzetbaar. Licht verwerkbaar dus minder fysieke belasting.

Eigenschappen

  • Gebruiksklaar
  • Elastisch
  • Lange open tijd van 30 minuten

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog bewaren (+/-15°C). Minstens 12 maanden houdbaar mits ongeopend en koel bewaard.

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Eerder bezochte producten

Bostik ArdaBond Power 16 kg

Bostik ArdaBond Power is een gebruiksklare dispersielijm. De lijm heeft een goede aanvangshechting en een hoog standvermogen.

€ 39,05