Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik Ardacolor Classic

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik Ardacolor Classic is een fijne voegmortel met uitstekende verwerkingseigenschappen. Geschikt voor voegen van 1-5 mm.

€ 9,75
Incl. BTW: € 11,80

Levertijd 1-2 werkdagen

  • Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Altijd professioneel advies
Productnummer:  230000000249

Voordelen

  • Geschikt voor wand- en vloertegels.
  • Goede flankhechting en uitstekende verwerkbaarheid.
  • Glad uiterlijk

Toepassing

Ardacolor Classic is geschikt voor het maken van mooie voegen bij wand- en vloertegels voor binnen- en buitentoepassingen. Ook voor voegwerkzaamheden in sanitaire ruimten en natte cellen in woningbouw. Ardacolor Classic is breed inzetbaar en ook te gebruiken bij krasgevoelige tegels. Door de goede flankhechting en uitstekende verwerkbaarheid is Ardacolor Classic geschikt voor het voegen van keramische tegels, grès- en porcellanato grès tegels.

Verwerking

De ondergrond dient bij voorkeur schoon, droog stof- en vetvrij te zijn, de voegen eventueel uitkrabben. De Ardacolor Classic 5 kg bij ca. 1,3 liter water, in een schone emmer, al mengend toevoegen. De voegmortel diep genoeg in de voeg aanbrengen. Niet toepassen beneden +5°C.

Productnummer: 230000000249
Merk: Bostik
Kleurgroep: Creme

Download alle documenten behorende bij dit product

.PDF Technische datasheet

Ardacolor Classic

Bostik Ardacolor Classic is een fijne voegmortel met uitstekende verwerkingseigenschappen. Goede flankhechting en ook te gebruiken bij krasgevoelige tegels. Geschikt voor voegen van 1-5 mm. Verbruik: 0,4-1,0 kg/m2, afhankelijk van de voegbreedte en diepte. De verbeterde CG2-formulatie biedt de voeg een hogere waterafstotendheid en een betere slijtvastheid. Hierdoor ook prima geschikt om te gebruiken bij zowel wand- als vloertegels.

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog. Gedurende 12 maanden houdbaar ( in originele verpakking).

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Eerder bezochte producten

Bostik Ardacolor Classic

Bostik Ardacolor Classic is een fijne voegmortel met uitstekende verwerkingseigenschappen. Geschikt voor voegen van 1-5 mm.