Raam- en muurroosters

Winkelen per
Merk
  1. Aralco
    (4)
Prijs
€ 0 € 142 € 0 t/m € 142

Aralco raamroosters en muurroosters koopt u bij Combifit

Bij Combifit vindt u een zeer uitgebreid assortiment raamroosters en muurrooster van het merk Aralco. Met de Aralco raam- en muurroosters biedt u uw klanten een natuurlijke en permanente manier van ventileren aan, want u als professional weet als geen ander hoe belangrijk goede ventilatie in woningen en gebouwen is voor de gezondheid.

Verschillende maten en kleuren nodig?

Dat is bij Combifit geen probleem Dit zijn de standaard uitvoeringen raam- en muurroosters die wij leveren:

  • Natuurkleur geanodiseerd (15 - 20 micron)
  • Gemoffeld Ral 9010 (60 - 80 micron)

Uiteraard zijn bij Combifit alle Ral-kleuren op aanvraag mogelijk. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welke kleur raam- of muurrooster u wenst te bestellen. De raamroosters en muurroosters zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De inbouwmaat (breedte x hoogte) kunt u tijdens het bestelproces aan ons doorgeven. Bij ronde roosters geeft u de inbouwdiameter ("C") aan ons door.

Inbraakwerende raamroosters

Verder hebben wij ook het inbraakwerende raamrooster S352-WK2 in ons assortiment. Dit inbraakwerende raamrooster is SKH-gecertificeerd en voldoet aan inbraakwerendheid klasse 2 (NEN 5096).

Bestellen of advies nodig over raam- en muurroosters?

Raamroosters en/of muurroosters bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. Wilt u graag aanvullend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u verder.