Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik Ardafix Stone 25 kg

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik Ardafix Stone is een mortel die uitermate geschikt is voor het plaatsen en leggen van onder andere natuursteen, marmer en vloertegels. 

€ 11,65
Incl. BTW: € 14,10

Levertijd ca. 1 week

 • Supersnelle levering
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Altijd professioneel advies
Productnummer:  230000000117

Voordelen

 • Licht te verwerken
 • Vorstbestendig
 • Spanningsarm

Toepassing

Ardafix Stone is speciaal ontwikkeld voor het plaatsen en leggen van natuursteen, marmer, travertin, vensterbanken, dorpels en vloertegels in een mortelbed van 8 tot 35 mm. Ook geschikt voor het egaliseren van wanden en zetten van wandtegels. Ardafix Stone kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Verwerking

Ondergrond: De ondergrond moet vast, draagkrachtig, droog en vrij van stof, olie, vet en verontreinigingen of scheidingslagen zijn.
Mengen van de mortel: Ardafix Stone wordt met schoon leidingwater in een schone kuip klontervrij gemengd. Voor 25 kg Ardafix Stone wordt 3,0 l water in de kuip gegoten. Voor het mengen wordt een mengmachine (ca. 600 toeren/ minuut) geadviseerd. Tijdens het mengen géén extra water toevoegen. Na enkele minuten wordt het water goed opgenomen, waardoor men een goed homogeen mengsel krijgt. Na het mengen 1 minuut laten rijpen. Daarna nog even doormengen.
Verwerking: Ardafix Stone niet bij temperaturen onder de +5ºC verwerken. Tegels dienen aan de rugzijde te worden voorzien van een dunne laag geschikte mortel. Ardafix Stone wordt van tevoren met de gladde zijde van de tandspaan in een laag op de ondergrond aangebracht. Aansluitend wordt in de verse contactlaag nieuwe mortel aangebracht en met een voor het tegelformaat geschikte tandspaan afgekamd. Eventueel kan dit ook op een traditionele manier worden aangebracht met een troffel.

Productnummer: 230000000117
Merk: Bostik

Download alle documenten behorende bij dit product

.PDF ardafix_stone

Ardafix Stone

Ardafix Stone is na toevoeging van water een gebruiksklare, hydraulisch uithardende dikbedmortel met zeer goede verwerkingseigenschappen. Geschikt voor het plaatsen van diverse soorten natuursteen. De afgebonden lijmmortel is duurzaam bestand tegen vocht, vorstbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Eigenschappen

 • Geschikt voor de meeste natuursteensoorten
 • Geschikt voor ongecalibreerd natuursteen
 • Laagdikte van 8 tot 35 mm
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Voor binnen en buiten; wand en vloer

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog. 12 maanden houdbaar

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Eerder bezochte producten

Bostik Ardafix Stone 25 kg

Bostik Ardafix Stone is een mortel die uitermate geschikt is voor het plaatsen en leggen van onder andere natuursteen, marmer en vloertegels. 

€ 11,65